KARLEUŠIN PRLJAVI PLES U "ZVEZDAMA GRANDA": U miniću skočila na sto, Marija je prskala vodom (FOTO/VIDEO)

Novosti online

04. 04. 2021. u 14:05

TAKMIČARI emisije "Zvezde Granda", Srđan Stanić i Jusuf Šingoli razmrdali su ceo žiri, a Jelena Karleuša je napravila pravi šou.

КАРЛЕУШИН ПРЉАВИ ПЛЕС У ЗВЕЗДАМА ГРАНДА: У минићу скочила на сто, Марија је прскала водом (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Karleuša se popela na sto i zaigrala u prekratkom miniću dok ju je Marija Šerifović prskala vodom.

Srđan i Jusuf kao drugu numeru pevali su istu pesmu Ljube Aličića "Nekada smo ti i ja" i napravili potpuni haos u studiju. Karleuša je igrala na stolu, a Marija je pomogla u "specijalnim efektima", pa ju je prskala vodom, dok su Snežna Đurišić i Viki Miljković aplaudirale oduševljeno.

Jelena je na sebi imala duboke čizme od lateksa, minijaturnu roze suknju i top, a na njen prljavi ples na stolu niko nije ostao ravnodušan.

Srđan i Jusuf oduševili su žiri i dobili svih šet glasova nakon čega je Saša Popović predložio da pomeutu pesmu otpevaju zajedno.

"Nema glasanja! Obojica idu dalje", rekao je Saša Popović, članovi žirija bili su saglasni sa njegovom odlukom, a Marija je dobacila da su kandidati "carevi".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!