DA LI JE PREPOZNAJETE? Od dečačkog izgleda do najlepše žene u Srbiji (FOTO)

Novosti online

11. 04. 2021. u 21:15

OD kada je postala još kao tinejdžerka deo javne scene privlačila je pažnju, kako svojom muzičkom karijerom tako i privatnim životom.

ДА ЛИ ЈЕ ПРЕПОЗНАЈЕТЕ? Од дечачког изгледа до најлепше жене у Србији (ФОТО)

Foto: Instagram/bekvalceva

Naime, na slici je Nataša Bekvalac kada je imala samo 7 godina i teško da bismo je prepoznali. Sa dečačkom firzurom ne liči na sebe.

Smatra se jednom od najlepših dama. Pored burnog emotivnog života svaki put je uspela da se podigne i nastavi dalje jača nego pre. Njene dve ćerke, Hana i Katija, napravile su od njenog života idilu i razlog zašto se treba boriti.

Foto Dušan Petrović

- Samo da vam pokažem ovu lutkicu sa sedam godina, videlo se već tada da će u ozbiljnu muškarčinu izrasti - šaljivo je napisala pevačica na Instagram storiju.

Foto: Instagram/bekvalceva

(Srbija danas)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja