PRINC ŽELI POMIRENJE SA HARIJEM: Posmatranje situacije iz ugla roditelja a ne javne ličnosti?

Novosti online

14. 03. 2021. u 10:55

PRINCA Čarlsa je "duboko povredio" intervju koji su Hari i Megan dali Opri Vinfri, ali je rešio da svakako radi na ponovnom povezivanju sa sinom.

ПРИНЦ ЖЕЛИ ПОМИРЕЊЕ СА ХАРИЈЕМ: Посматрање ситуације из угла родитеља а не јавне личности?

Foto: AP

U narednih nekoliko nedelja, princ Čarls, kako piše Mejl on sandej, planira da kontaktira s Harijem, jer - njegovo raspoloženje sada je raspoloženje roditelja a ne javne ličnosti ili princa - rekao je prijatelj porodice. 

Ovo bi mogao biti prvi znak da je kraljevska porodica spremna za neki vid pomirenja.

Čarlsov prijatelj je dodao da prestolonaslednik smatra da sada mora da se koncentriše na "isceljenje" nastalog rascepa pre nego što postane nepremostiv, dodajući da je ovde reč o ocu koji je duboko povređen, i koji smatra da je "vreme da se popravi prekinuta veza".

 - Princ ima jaku želju da se vrati bliskoj vezi sa Harijem, a razgovor kojim bi se to počelo, uključio bi i princa Vilijama. Sigurno će ga zvati - tvrdi izvor za Mejl on sandej.

S druge strane, izvori bliski Čarlsovoj supruzi Kamili, vojvotkinji od Kornvola, dodaju da je i ona "zabrinuta za muža jer vidi da je vrlo uznemiren", i da i ona želi da se ova situacija popravi.

Čarls je kao deo kraljevske porodice poslednjih dana na meti brojnih komentara koji su usledili posle burnog intervjua Harija i Megan Opri Vinfri.

Hari je rekao da se oseća "izneverenim" od oca koji ga je, kako je rekao, zamolio da mu, svoj plan odlaska iz kraljevske porodice preda u pisanoj formi i, kako je tvrdio, u jednom trenutku odbio da prihvati njegove pozive.

Foto: Printskrin

 

 - Imao sam tri razgovora sa bakom, i dva sa ocem i, pre nego što je prestao da me prima, rekao je: "Možete li sve ovo što planirate napismeno predati?" Zamolio me je da to predam pismeno, a ja sam tamo uneo sve detalje, čak i činjenicu da smo planirali da objavimo saopštenje 7. januara 2020 - ispričao je Hari.

Inače, kao odgovor na intervju, Bakingemska palata je izdala saopštenje u kome se navodi da su "pokrenuta pitanja, a posebno ona o rasama, zabrinjavajuća". 

Hari je u intervjuu kritikovao oca, sugerišući da on i njegova supruga nisu zaštićeni.

 - Osećam se zaista razočarano jer je prošao nešto slično, on zna kakav je to bol, a Arči mu je unuk. Naravno da ću ga uvek voleti, ali dogodilo se mnogo toga što povređuje i nastaviću da radim na tome da mi jedan od prioriteta bude da povratim tu vezu - rekao je.

Mnogi veruju da je u osnovi problema zapravo Čarlsova uloga u razvodu od Dajane, i da Hari možda to nikada neće oprostiti svom ocu.

(RTS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a