BIO MI JE KAO DRUGI OTAC: Danica Krstić se dirljivim rečima u programu uživo oprostila od Sanje Ilića

Novosti onlajn

07. 03. 2021. u 17:11

OSNIVAČ grupe "Balkanika", Aleksandar Sanja Ilić, preminuo je danas u 70. godini od posledica koronavirusa u Zemunskoj bolnici gde je bio priključen na respirator.

БИО МИ ЈЕ КАО ДРУГИ ОТАЦ: Даница Крстић се дирљивим речима у програму уживо опростила од Сање Илића

Foto: V.Danilov

Danica Krstić je od svoje 16. godine pevala u bendu ''Balkanika'', a Sanja Ilić joj je bio ka drugi otac.

Povodom njegove smrti uživo se uključila u program emisije ''Premijera Vikend - Specijal'' i dirljivim rečima se oprostila od svog saradnika, prijatelja, i kako kaže, drugog oca.

- Zapravo relativno skoro smo se videli na kafi. Dala sam ostavku u bendu, ali smo nastavili da se družimo. Njegova želja je bila da se ne zna da se zarazio i da mu je loše, nažalost moralo je da se sazna. Kolegama i meni je jako teško jer svima nama je ispunio veliki deo života, proveli smo predivne trenutke sa njim, imali smo jako lepu saradnju. Najbitnije je da će nastaviti da živi kroz svoja dela pa čak i kroz bend ''Balkaniku'' i želim još jednom javnoi da izjavim saučešće porodici Ilić - priča Danica.

Foto: V. Danilov

- Sanja je bio poznat po tome što je bio veliki borac. Nije dopuštao da ga bilo šta omete u uživanju u životu. Znam da je poslednje dve i po nedelje bio u bolnici. Poslednji put kada smo se videli bio je srećan i zadovoljan. Znam da je uživao na svojoj vikendici na Kosmaju sa svojim psima - dodala je Danica.

- Andreju sam pustila poruke, verujem da mu je gore nego svima nama, ali bar mi iz benda možemo da mu skratimo muke i da damo intervjue novinarima. Sanja je bio naš veliki eminentni umetnik - zakjljučila je Danica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!