DVA I PO MESECA PROVEO U SAMICI KAO JATAK RATKA MLADIĆA: Bojan Vasković prošao kroz agoniju - cela porodica se našla na stubu srama!

Novosti online

03. 03. 2021. u 09:48

FRONTMEN "Leksington benda" Bojan Vasković ležao je dva i po meseca u Centralnom zatvoru zbog sumnje da je skrivao Ratka Mladića! Poznati muzičar otvorio je dušu i ispričao kako je 2003. godine završio u samici, i to ni kriv ni dužan.

ДВА И ПО МЕСЕЦА ПРОВЕО У САМИЦИ КАО ЈАТАК РАТКА МЛАДИЋА: Бојан Васковић прошао кроз агонију - цела породица се нашла на стубу срама!

Foto: Printskrin K1

- Kada sam imao 17 godina, teretili su me da sam skrivao Ratka Mladića. Bio sam kolateralna šteta, i ja i moja porodica! Uhapsili su sestru, mene i majku samo zato što je Mladićev jatak Jovo Đogo bio naš kućni prijatelj. Moja mama je radila kod njega u Birou Republike Srpske. U to vreme su hapšeni svi ljudi koji su ga znali ili bili u kontaktu s njim - počeo je Vasković svoju ispovest i dodao da se zbog prijateljskih veza sa Đogom cela porodica našla na stubu srama.

- U samici CZ smo sestra i ja proveli dva i po meseca, a naša majka čak osam. Optužili su me da sam skrivao Mladića, čoveka kog i ne poznajem! Nikada ga u životu nisam video! Pa ja sam se oduvek ježio na politiku i imao averziju prema svemu tome. Moj otac je završio Političke nauke i svi smo morali da ćutimo kada se u kući gleda 'Dnevnik 2'. Još tada sam rešio da budem apolitičan. Kao klinac sam igrao fudbal, posle sam prešao na muziku i ništa drugo me nije zanimalo.

- Lepo su se ponašali prema nama. Znali su da smo u zatvoru na pravdi Boga. Ne želim ni da se sećam tog perioda. Jedino što je bilo dobro jeste to što sam u zatvoru dosta čitao i trenirao. Čak sam i prvu cigaretu u životu tu zapalio. Bilo mi je strašno. Nisam znao ni zašto sam zapravo tu, ni koliko ću dugo ostati. Ta agonija me je ubijala - ispričao je pevač i dodao da je njegova porodica tek posle 11 godina oslobođena svih optužbi:

- Na kraju je pravda pobedila i istina je izašla na videlo. Više puta je proces koji se vodio protiv nas vraćan na sud i tek posle 11 godina smo bili zvanično oslobođeni.

Foto: Instagram

 

BORBA ZA ĆERKIN ŽIVOT

Ćerka je imala 50 odsto šansi da preživi Bojan kaže da mu je najteži period u životu bio kada mu se supruga Aleksandra porodila u 6. mesecu trudnoće.

- Ćerka Anđelina se rodila sa svega 860 grama i naredna dva i po meseca bila je velika borba za njen život. Lekari su nam rekli da su šanse da preživi 50:50. Na svu sreću, sve se dobro završilo. Anđelina danas ima 5 godina, veoma je talentovana za muziku, pa sam joj nedavno kupio i klavir - kaže Vasković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)