SLAVNA BOGATAŠICA GRCA U DUGOVIMA! Tamara Eklston izgubila vrtoglavu cifru za godinu dana

Novosti online

01. 03. 2021. u 19:47

KOZMETIČKA firma slavne bogatašice, Tamare Eklston ne posluje najbolje u poslednje vreme.

СЛАВНА БОГАТАШИЦА ГРЦА У ДУГОВИМА! Тамара Еклстон изгубила вртоглаву цифру за годину дана

Foto EPA

Naime, kako se prenosi, u jednoj godini izgubila je gotovo 23 miliona funti.

Ćerka milijardera Bernija Eklstona, glavni je deoničar kompanije SBD International Ltd, čija se vrednost procenjuje na vrtoglavih 215 miliona funti.

Uprkos ogromnim gubicima, deoničari su se složili da joj pruže finansijsku pomoć u narednih godinu dana.

Luksuzni asortiman firme u prodaji ima skupocene proizvode, kao što je bočica ulja ukrašena draguljima, koja košta 155 funti. Firma je pokrenuta 2010. godine pod imenom "Tamara Eklston brends Ltd", ali je ime promenila nakon pet godina. Još 2014. Tamara je podnela ostavku na mestu direktorke firme, ali i dalje u svom vlasništvu ima 75 odsto deonica.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)