NAJBOLJE OD "ĐAVOLA": Koncerti Nena Belana i "Fjumensa" u Beogradu

M. Ć.

10. 02. 2021. u 13:34

NENO Belan i njegovi "Fjumensi" održaće, za početak proleća, 21. i 22. marta u beogradskoj "Kombank dvorani" koncerte posvećene pesmama "Đavola".

НАЈБОЉЕ ОД ЂАВОЛА: Концерти Нена Белана и Фјуменса у Београду

Foto Matko Petrić

Kapacitet dvorane je ograničen na 500 mesta, a ulaznice koštaju 1.500, 2.000 i 2.500 dinara.

- "Đavoli" su bili retro bend - ističe Belan.

- Furali smo se na zvuk šezdesetih, ali smo autorski nastojali da budemo sveži. Mislim da smo to i bili, jer mnoge pesme koje sam tada napravio i danas žive, i ljudi ih uglas pevaju. Klinci koji sada dođu na koncert mahom su mlađi od tih numera, a znaju ih od početka do kraja.

Belanovi nastupi su prvobitno bili planirani za 10. i 11. novembar 2020, ali su pomereni zbog pandemije kovida 19. Tada kupljene karte za prvi koncert važe za 21. mart, a one za drugi važe 22. marta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina