CECA, SEKA I JK - GLAVNE MUŠTERIJE: Vest da će u Beogradu biti otvorena prodavnica "Luj Viton" obradovala estradu

V.N.

03. 02. 2021. u 12:38

NAJAVA da će francuski "Luj Viton" otvoriti svoju prodavnicu u tržnom centru "Galerija Beograd", obradovala je, pre svega, srpske folk pevačice, starlete, ali i - sportiste.

ЦЕЦА, СЕКА И ЈК - ГЛАВНЕ МУШТЕРИЈЕ: Вест да ће у Београду бити отворена продавница Луј Витон обрадовала естраду

Foto: Ata images

Redovna mušterija u tom objektu sigurno će biti Jelena Karleuša.

Folk diva obožava "Luj Viton", a poseduje kupaće kostime tog brenda, tašne, cipele, farmerke...

- Prokletstvo mog posla je da kako god da se obučem, uvek će biti nekog ko će reći da sam tu garderobu već nosila - rekla je Jelena.

- Omiljene su mi "luj viton" tašne, velike kao cegeri, sa kojima idem u prodavnicu.

Foto: Printskrin

Karleuša je letos prošetala još jedan "luj viton" komad. Reč je o rancu koji je toliko mali, da više priliči lutki nego pravoj ženi. Cena mu je oko 40.000 dinara.

I Ceca Ražnatović je ljubitelj dobrih odevnih komada i aksesoara. Ona se lane, na suđenju sa Jelenom Karleušom u Palati pravde pojavila sa tašnom "luj viton" koja košta čak 2.500 evra. I porodica folkera Radiše Trajkovića Đanija voli LV. Nedavno su na svadbi Đanijevog starijeg sina Miloša, pevačeva supruga Slađa, ćerka Sofija, ali i snajka Nina, nosile skupocene "luj viton" tašne. Sofijina torbica preko ramena koštala je 4.000 evra, nevestina roze tašnica je plaćena 2.100 evra, dok je Slađa ponela torbu iz nove kolekcije, čija cena iznosi 2.300 evra. Sam Đani je na "Instagramu" objavio da nosi masku za lice "luj viton", koja košta "tričavih" 250 evra.

Skupocena marama

I SPORTISTI vole francuski brend "Luj Viton", a naročito sportske torbe i kofere, kada krenu na put. Za fudbalera Aleksandra Kolarova kažu da je pravi "luj viton" maneken - od kaiša, torbica, patika, uskih farmerki spuštenih na bokove, dok se kod Adema Ljajića, iako je sve preterano, inicijali LV nigde ne ističu. Državna sekretarka u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić, nije se libila da se ogrne "luj viton" kvalitetnom maramom, čija cena ide i do 100.000 dinara.

Dara Bubamara je, navodno, 2014, platila na aerodromu u Cirihu kaznu od 5.000 evra, zato što je nosila lažnu "luj viton" torbu. Njena koleginica Seka Aleksić je tada rekla da njoj to ne može da se desi, jer ne nosi fejk torbe. Seka je skoro na "Instagramu" podelila fotografiju na kojoj u trenerci i patikama, ali sa "luj viton" tašnicom, a još se pamti da je bila prva među poznatim ličnostima koja je na pupku nosila markiranu "luj viton" minđušu sa cirkonima.

Foto: Ata images

- Jednom su mi kućni ljubimci psi izgrizli omiljene "luj viton" cipele - priznala je Seka.

- Iznervirala se jesam, ali ih nisam grdila. Volim cipele i tašne, ali to nije najiskrenija ljubav, a i mnogo je koštala.

Foto: Ata images

Kada je Ana Nikolić letos smršala, publici nije predstavila samo zgodno telo, već i novu pink "luj viton" torbicu, u obliku srca, vrednu više od 2.000 evra. Starleta iz Ivanjice, Ana Korać, koja se proslavila učešćima u rijalitiju, pokazala je na svoje kućne stilizovane papuče "luj viton", od krzna vizona, koje vrede pravo malo bogatstvo. Njihova cena je 1.250 evra. Pre nekoliko sedmica, na "Instagramu" je postavila i fotografiju na kojoj ima "luj viton" tašnicu koja košta čak 4.000 evra.

Foto Instagram/seka_aleksic

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!