ISKRIVLJENA STVARNOST: Šok roker Merilin Menson odgovorio na optužbe za zlostavljanje

V.N.

02. 02. 2021. u 23:11

NAKON što ga je pet žena, među kojima i bivša verenica, glumica Evan Rejčel Vud, optužilo za seksualno i fizičko zlostavljanje, američki šok roker Merilin Menson (52) je odlučio da prekine tišinu i juče se oglasio na "Instagramu".

ИСКРИВЉЕНА СТВАРНОСТ: Шок рокер Мерилин Менсон одговорио на оптужбе за злостављање

Foto EPA

- Očigledno su moj život i umetnost magneti za kontroverze, ali ovi poslednji navodi o meni su užasno iskrivljena stvarnost - napisao je Menson, koga na toj društvenoj mreži prati 3,6 miliona ljudi.

- Moji intimni odnosi su uvek bili u potpunosti odobreni od strane partnerki, jer smo hteli isto. Bez obzira na to kako i zašto drugi sada žele da interpretiraju prošlost, ovo što pišem je istina.

Mensonova izdavačka kuća "Loma vista rekordings" prekinula je saradnju sa njim, posle optužbi Vudove za zlostavljanje, dok će njegovo pojavljivanje kao Johana Vengrena, pevača vikinškog metal benda "Blod det" u jednoj epizodi treće sezone serije "Američki bogovi" biti izbačeno.

- Zbog optužbi izrečenih protiv Merilina Mensona, odlučili smo da uklonimo njegovo gostovanje u epizodi koja bi uskoro trebalo da bude emitovana - saopšteno je iz kablovske i televizijske mreže "Stars".

Senatorka iz Kalifornije Suzan Rubio je, nakon što su optužbe žrtava o zlostavljanju objavljene na internetu, pozvala na policijsku istragu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu