PREMINUO SCENARISTA POPULARNE SERIJE: Mark Vilmor izgubio bitku sa kovidom u 57. godini

Novosti online

01. 02. 2021. u 12:20

JEDAN od scenarista serije "Simpsonovi", Mark Vilmor, preminuo je u 57. godini od posledica virusa korona koje su pogoršale njegovo narušeno zdravstveno stanje.

ПРЕМИНУО СЦЕНАРИСТА ПОПУЛАРНЕ СЕРИЈЕ: Марк Вилмор изгубио битку са ковидом у 57. години

Foto: Printskrin

Njegov brat i jedan od tvoraca serije, Leri Vilmor, potvrdio je ovu vest u potresnom saopštenju, objavljenom na društvenim mrežama.

- Moj dragi, dragi brat, Mark Edvard Vilmor, preminuo je prošle noći nakon borbe sa korona virusom i drugim zdravstvenim problemima koji su ga mučili mnogo godina. Moj brat je bio najljubazniji, najnežniji, najduhovitiji lav i anđeo kog sam ikada poznavao. Volim te, mali bato - napisao je Vilmor.

Mark se pridružio ekipi "Simponovih" uoči 13. sezone. Dobio je nagradu Emi za izvanredan animirani program kao producent epizode "Itrnal munšajn".

Radio je na brojnim drugim serijama, uključujući i "Princa sa Beverli Hilsa".

Foto: EPA

 

Njegov kolega, drugi scenarista serije, Majkl Prajs, takođe se oprostio od njega.

- Još jedan div nam je prerano oduzet. Imao sam čast i privilegiju da radim sa Markom Volmorom na tri serije tokom protekle 23 godine i mogu da kažem da je on bio najduhovitija osoba u svakoj sobi. I neverovatan čovek. Nezamenjiv. Počivaj u miru, moj druže - napisao je on.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)