IVANA PETERS OPISALA OPASNOST KROZ KOJU JE PROŠLA: "Doživela sam napad panike - mislila sam da gorim!"

Novosti onlajn

30. 01. 2021. u 13:50

IVANA Peters ispričala je da je bila u opasnoj situaciji iz koje se izvukla samo zahvaljujući svojoj prisebnosti.

ИВАНА ПЕТЕРС ОПИСАЛА ОПАСНОСТ КРОЗ КОЈУ ЈЕ ПРОШЛА: Доживела сам напад панике - мислила сам да горим!

Foto: Printskrin

Iako se to, kako je ispričala, dogodilo davno, Petersova se jasno seća svih detalja napada, ali i kako se osećala kada joj je sigurnost bila ugrožena.

- Moram da priznam da sam igrom slučaja bila blizu toga da mi neko naudi. Srećom, ništa nije bilo. Kratko sam bila u opasnosti... Bila sam u situaciji u kojoj sam se osećala ugroženo, i htela sam da eksplodiram od želje da se odbranim. Vrištala sam i doživela sam veliki napad panike! Imala sam osećaj kao da gorim. To se desilo davno, a ja sam posle toga još jednom videla tu osobu - rekla je Ivana.

I dok su mnoge javne ličnosti pružile podršku glumicama Mileni Radulović i Ivi Ilinčić i svim anonimnim devojkama koje su prijavile Miroslava Aleksića za se*sualno zlostavljanje, Ivana kaže da je iznenađuju negativni komentari na društvenim mrežama.

Ona je istakla da pruža podršku svima koji trpe bilo kakav oblik nasilja.

- Želim da svoju snagu dam onima koji ne reaguju tako burno kao ja, već se povlače u sebe i ćute. Ovim putem im dajem podršku, od srca - istakla je Ivana i dodala da osoba koja pretrpi takav vid nasilja ne treba da ćuti, već da se javi adekvatnoj ustanovi za takve slučajeve. Žrtve nisu samo žene, kako kaže, već i muškarci.

- Postoje se*sualni napadi i na muškarce, ne treba to gubiti iz vida, već treba pominjati u medijima i osuđivati, iako je toga mnogo manje u odnosu na napade na žene. Imam 46 godina i bila sam u toj situaciji koja je bila veoma neprijatna. Mogu tek da zamislim kako je nekome ko je zaista silovan, bilo to žensko ili muško - rekla je Petersova.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima