DOJENJE TOPI KILOGRAME: Sofija Milošević vratila devojačku liniju

V.N.

19. 01. 2021. u 11:06

VERENICA fudbalera Luke Jovića (23), manekenka Sofija Milošević (30), pre četiri meseca rodila je sina Alekseja, ali je vrlo brzo posle porođaja uspela da vrati devojačku liniju.

ДОЈЕЊЕ ТОПИ КИЛОГРАМЕ: Софија Милошевић вратила девојачку линију

Foto Instagram/sofijamilo

Na društvene mreže postavila je fotografiju na kojoj se sprema da sa sinom u kolicima uđe u privatni avion, napisavši da je već po izlasku iz porodilišta bila zadovoljna svojim izgledom.

- Mnogo ljudi me je plašilo da ću imati otromboljen stomak - navela je Sofija.

- Imam istu kilažu kao što sam imala pre trudnoće, moje telo jednostavno tako funkcioniše. Dojim dete i to je jedan od razloga što sam izgubila suvišne kilograme. Radujem se povratku u teretanu, jer sam izgubila sve mišiće koje sam ranije imala. Osećam se dobro u svom telu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

BOJANA JANKOVIĆ U DECEMBRU DOŽIVELA VELIKU TRAGEDIJU: Izgubila je najveći oslonac