MILICA I VUK NERAZDVOJNI: Uživaju u snežnim čarolijama na Mokroj Gori

M. Ć.

12. 01. 2021. u 11:43 >> 19:31

МИЛИЦА И ВУК НЕРАЗДВОЈНИ: Уживају у снежним чаролијама на Мокрој Гори

Foto Instagram/senoritamilica

NAPADAO je u Srbiji sneg koji su mnogi tako željno iščekivali, pogotovo što ga prošle zime gotovo uopšte nije bilo.

Pahuljama su se obradovale i brojne javne ličnosti, koje su brzo pohrlile na planine jer, kako kaže popularan hit "Bijelog dugmeta" - tamo nema zime.

Atraktivna folkerka Milica Pavlović posetila je Mokru Goru, gde je uživala uz dugogodišnjeg prijatelja, glumca Vuka Kostića i čuvenog trubača Dejana Petrovića.

Vuk se pokazao kao pravi domaćin, što i nije čudo, s obzirom na to da je na Mokroj Gori odavno napravio brvnaru. Blizak odnos glumca i pevačice već dugo mnoge navodi na pomisao da među njima postoji i nešto više od prijateljstva.

Porodica Tipsarević, Foto Instagram/tipsarevicjanko

Na Kopaoniku uživaju naš bivši teniski as Janko Tipsarević i njegova supruga Biljana, kao i njihova deca - ćerkica Emili i sin Noa, koji je došao na svet u maju prošle godine. Modna kreatorka koristi svaki trenutak da se posveti skijanju, pa je na "Instagramu" postavila nekoliko snimaka koji to potvrđuju.

Slaven Došlo, Foto Instagram/slavendoslo

U najneobičnijem izdanju je još jedan popularan, mladi glumac - Slaven Došlo. Prvi sneg je iskoristio da se popne na četvorotočkaša i ispozira u nekoliko varijanti.

- A maločas je bilo leto - konstatovao je miljenik lepšeg pola uz jednu od fotografija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)