LEPA BRENA KUPILA CEO SPRAT, KAĆA GARSONJERU: Pevači prodaju porodične vile i pazare druge nekretnine

E. R.

24. 12. 2020. u 11:14

ЛЕПА БРЕНА КУПИЛА ЦЕО СПРАТ, КАЋА ГАРСОЊЕРУ: Певачи продају породичне виле и пазаре друге некретнине

Živojinovići vilu sa bazenom cene dva miliona evra / Foto Instagram/lepabrenaa

PORODICA pokojnog kralja narodne muzike Šabana Šaulića, navodno, planira da proda luksuznu vilu na Dedinju, sa četiri spavaće sobe, tri kupatila, dve kuhinje, dnevnim boravkom i podrumom.

Šaulići su je kupili 2014. godine, a procenjena je na milion evra. Udovica Gordana Šaulić će, kako pričaju izvori bliski porodici, preći u neki od stanova koji poseduje u vlasništvu, budući da je čitav život ulagala u nekretnine.

I najveća jugoslovenska folk diva Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović, rešili su da prodaju porodičnu vilu sa bazenom na Bežanijskoj kosi, takozvanu "karingtonku", u kojoj žive otkako su u braku. Cene je dva miliona evra i ne odstupaju od te cifre. U međuvremenu, njih dvoje su kupili ceo sprat u kuli koja se gradi u Novom Beogradu. Reč je, kako priča čaršija, o dva stana od ukupno 200 kvadrata. Inače, kvadrat u toj zgradi, koja još nije završena, košta oko tri hiljade evra. Brena i Boba će živeti u jednom stanu, a njihov mlađi sin Viktor (koji se na insta-storiju pohvalio nekretninom) u drugom. Komšije će im biti porodica Novaka Đokovića, Saša Kovačević, Milica Pavlović, Marija Šerifović...

Folkerki Katarini Grujić roditelji su u maju, za 28. rođendan, kupili stan u centru Beograda od 225.000 evra, a nedavno je pevačica koja se zabavlja sa fudbalerom Crvene zvezde Markom Gobeljićem (trenutno uživaju u Dubaiju) navodno za 87.500 evra kupila i garsonjeru od 35 kvadrata (cena kvadrata na toj lokaciji oko 2.500 evra), kod Hrama Svetog Save, koju planira da iznajmljuje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)