TANJA SAVIĆ PONOVO PROLAZI KROZ PAKAO: Suprug joj zabranio da se čuje sa sinovima?

Novosti onlajn

19. 12. 2020. u 15:07

MESECIMA unazad bračni problemi Tanje Savić i njenog supruga Dušana Jovančevića pune naslovne strane. Otkako je Jovančević odveo sinove u Australiju, pevačica nema mira dok ih ne vrati kući.

ТАЊА САВИЋ ПОНОВО ПРОЛАЗИ КРОЗ ПАКАО: Супруг јој забранио да се чује са синовима?

Foto: ATA images

Komšije Savićeve su otkrile da je Dušan navodno ponovo zabranio pevačici da se čuje sa sinovima i da zbog toga danima plače. 

- Tanja je tu, kod svojih, viđamo je, kako da ne. Ma, ovo što joj se dešava je strašno, otac i majka se boje, ona se dobro držala, ali koliko god da si jak, ove situacije koje joj priređuje Dušan su strašne. Njoj je sve teže bez dece, a izlaza nema. Istina je da je ona spustila loptu sa Dušanom da bi joj on dao da se čuje sa dečicom, a onda on to iskoristi, proširi priču da su se pomirili i nastane haos - ispričala je jedna komšinica Savićeve iz Radinca.

- Danima je plakala, a on joj je opet zabranio da se čuje sa decom. Koliko znam, ona je trebalo da ide u Australiju da sa advokaticom sredi sve to vezano za decu, ali sada zbog korone ne može da ide, a i nemaju oni toliko para za taj put. Ona ne radi sad, a, koliko znam, Dušan je njenu ušteđevinu odneo sa sobom - priča komšinica i nastavlja:

- Tanja stalno plače, sanja kako se igra sa decom, niko njenu muku ne zna. Njeni Dušana ne vole, znali su kako će sve ispati, a on je nju odveo od njih i znao je da će moći kako god hoće sa njom, e, sad je njemu problem jer su oni sa njom pa ne može na nju da utiče. Mnogo se napatila - dodala je komšinica.

(Star)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!