"ONA SEBI PRAVI MARKETING": Muž Tanje Savić posle pomirenja sa pevačicom tvrdi da je sve bila prevara

Novosti online

05. 12. 2020. u 22:21

PEVAČICA Tanja Savić poslednjih osam meseci javno je tvrdila da je njen suprug Dušan Jovančević odveo sinove u Australiju bez njenog znanja, a sada se pomirila sa njim.

ОНА СЕБИ ПРАВИ МАРКЕТИНГ: Муж Тање Савић после помирења са певачицом тврди да је све била превара

Foto: Printskrin

Sada se oglasio i Dušan, te je naveo da se njih dvoje zapravo nikada nisu ni svađali, već da je sve bio marketinški trik.

- Tanja i ja se jesmo pomirili. Govori mi da me voli i da misli na našu ljubav beskrajno. Takođe, i ja se isto tako osećam - rekao je on, a onda izjavio nešto što se kosi sa svime što je do tada rekao. Prema njegovim tvrdnjama, zapravo, čitava njihova priča o otmici i nasilju je farsa za javnost - rekao je on i dodao: 

- Ljudi, mi se volimo! Ovo sve što smo napravili, bio je naš dogovor kako bismo malo podigli prašinu - izjavio je on, bez griže savesti. Jovančević nam je potom prosledio SMS poruke koje je razmenjivao sa Tanjom, a za koje tvrdi da su nastale pre nekoliko dana. U njima mu ona zaista govori da ga voli i da joj nedostaje, kao i to da mašta o danu kada će se probuditi pored njega i dece.

Na pitanje zbog čega onda govori suprotno u javnosti, kratko je rekao:

- Tanja sebi pravi marketing, jer treba da izbaci novu pesmu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu