"SVI SU GA OSTAVILI KAD VIŠE NIJE IMAO NOVCA": Saša Matić otkrio da su DŽeju u najtežim trenucima mnogi okrenuli leđa

Novosti online

09. 12. 2020. u 10:28

MUZIČKA legenda DŽej Ramadanovski svojim odlaskom ostavio je ogromnu prazninu, kako na domaćoj estradnoj sceni, tako i u srcima svih onih koji su ga poznavali, voleli i poštovali.

СВИ СУ ГА ОСТАВИЛИ КАД ВИШЕ НИЈЕ ИМАО НОВЦА: Саша Матић открио да су Џеју у најтежим тренуцима многи окренули леђа

Foto: Novosti

NJegova porodica, kolege i prijatelji neutešni su zbog njegove smrti i još ne mogu da poveruju da ga više nema, a svako od njih za proslavljenoj pevača ima samo reči hvale.

Saša Matić, kolega i prijatelj Ramadanovskog otkrio je tužne detalje života pokojnog pevača, a ovo će mnogima naterati suze na oči. Naime, kako je poznato, DŽej je uvek bio široke ruke, rado je pomagao siromašnima, a kako pevač kaže, njemu su mnogi okrenuli leđa kad više nije imao para.

- DŽeja su skoro svi ostavili kad više nije imao novca. Uz njega su ostali samo njegovi prijatelji - Rule, Mića Sovtić, Aco Pejović, Aca Lukas i ja. Bio je toliko velikodušan, da ko god mu je na ulici nešto tražio, dobio je od njega bar 100 evra - otkrio je Saša Matić.

Inače, DŽej će po odluci porodice biti sahranjen po muslimanskim običajima.

Počivaće u Aleji zaslužnih građana na Novog groblju u Beogradu, a njegova porodica će mu ispuniti poslednju želju, pa će biti ispraćen uz zvuke violina.

NJegovoj sahrani 11. decembra prisustvovaće veliki broj muzičara, oko 20-30 svirača, potom Koletov orkestar, violine na čelu sa Momom Stanojevićem, Perica Vasić, mali Joca, naslednik Bobana Voza, kao i muzičar Micko.

(Pink.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)