ON JE JAK, SIGURAN JE DA ĆE BRZO POBEDITI KORONU! Otkriveno u kakvom stanju je Nenad Jezdić nakon hospitalizacije - dobar duh ga ne napušta

Novosti onlajn

07. 12. 2020. u 19:25

GLUMAC Nenad Jezdić prošle nedelje primljen je u bolnicu “Dragiša Mišović” zbog obostrane upale pluća, a kasnije se ispostavilo da je pozitivan na korona virus.

ОН ЈЕ ЈАК, СИГУРАН ЈЕ ДА ЋЕ БРЗО ПОБЕДИТИ КОРОНУ! Откривено у каквом стању је Ненад Јездић након хоспитализације - добар дух га не напушта

Foto: Printscreen/Jutjub/Ami G Show

On je sada progovorio o borbi sa opakim virusom, te je istakao da mu je stanje stabilno i da se nada da će uskoro pobediti koronu uz pomoć lekara.

- Nakon što mi je u ponedeljak test na koronu bio pozitivan, pušten sam na kućno lečenje. Nakon pregleda u subotu, lekari su odlučili da me zadrže na bolničkom lečenju, iako se ja lično ne osećam mnogo lošije. U dobrim sam rukama, biće sve dobro. Čuvajte i sebe i druge. Nemam više šta da kažem na tu temu, hvala na razumevanju - napisao je on.

Iako su se njegovi bližnji zabrinuli kada su čuli da glumac ima obostranu upalu pluća, Jezdić je pokazao da ima čelični duh i da veruje da će se brzo oporaviti.

Foto: V. Danilov

- Svaka upala pluća je vrlo ozbiljno narušeno zdravsteno stanje, međutim to Nenada nije demoralisalo, već naprotiv. Zadržao je svoj pozitivan duh i tokom boravka u bolnici, te se neretko šali sa doktorima i potpuno je smiren. Takođe, ima potpuno poverenje u ceo medicinski tim, koji mu je odmah pružio svu neophodnu terapiju i neizmerno im je zahvalan na svoj požrtvovanosti, kako prema njemu tako i prema hiljadama drugih koji se bore sa ovom pošasti - otkrio je izvor blizak glumcu, pa dodao:

- On je jak i kako ne oseća nikakve ozbiljnije zdravstene tegobe, siguran je da će uz pomoć lekara brzo pobediti koronu i vratiti se svakodnevnim obavezama.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju