NENAD JEZDIĆ PRIMLJEN U KBC "DRAGIŠA MIŠOVIĆ": Glumac ima upalu pluća

Novosti online

05. 12. 2020. u 20:42

GLUMAC Nenad Jezdić večeras je sa obostranom upalom pluća primljen u bolnicu "Dragiša Mišović".

НЕНАД ЈЕЗДИЋ ПРИМЉЕН У КБЦ ДРАГИША МИШОВИЋ: Глумац има упалу плућа

Foto: Novosti

Kako saznajemo od PR službe glumca, on je trenutno stabilno i on nije životno ugrožen, a još uvek se ne zna da li je pozitivan na korona virus.

Inače, o situaciji sa koronom Nenad je nedavno rekao da je veoma delikatno pitanje, pa samim tim i odgovor.

- Sve nas je poremetila i nije poremetila, moramo da se pridržavamo ovih uputstava u ovakvim situacijama, još ne znamo šta je sasvim, budni smo i u rovu smo i u pozornosti smo - poručio je glumac.

(Blic.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (3)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu