"OVO JE HOROR, LJUDI, ODLAZIMO SVI" Nada Topčagić ne može da dođe sebi posle smrti DŽeja - "Toliko mi ga je žao"

Novosti online

06. 12. 2020. u 17:04

DžEJ Ramadanovski, srpski folk pevač preminuo je danas u 56. godini.

ОВО ЈЕ ХОРОР, ЉУДИ, ОДЛАЗИМО СВИ Нада Топчагић не може да дође себи после смрти Џеја - Толико ми га је жао

Foto: Printskrin

Pevačicu Nadu Topčagić vest o njegovoj smrti dočekala je na Tari, gde je slučajno saznala za strašnu tragediju koja je duboko potresla domaću javnost.

- Sad sam čula pre pet minuta, katastrofa. Ne mogu da verujem! Ne mogu da dođem sebi! Ne mogu da verujem, baš sam šokirana... Sad se pitam ko je treći, kad umre dvoje, odmah ide i treći... Bože sačuvaj - šokirana je Nada.

- Dugo se nismo videli, nismo se sretali... Godinu i po dana sigurno, jedino ono što sam viđala po TV-u. Tad sam rekla "Baš dobro izgleda, malo se ugojio, ali dobro". Samo se na televiziji viđamo. Toliko mi ga je žao, ne mogu da verujem. Znam da je imao problema sa srcem ranije... Šta da vam kažem. Jednostavno, odlazimo, odlaze ljudi, odlazimo svi! Ovo je horor, strašno baš, ne mogu doći sebi. Potresna vest jako.

Nada se prisetila i jedne anegdote od pre petnaestak godina, kada ju je u Beču iskritikovao da se ugojila.

- Veseljak jedan... Pravi! Sećam se jednom u Beču, pre 15 godina, dolazim ja u nekoj uskoj haljini, kaže on meni "Mogla bi malo da probušiš kašiku, Nado", tad sam to prvi put od njega čula. Pamtiću ga kao dobrog drugara, kolegu... Jedan veseljak, velika duša, čovek iz naroda. Ne mogu da verujem šta se dešava, neverovatno - kaže Nada, koja se osvrnula i na glasine da je do ovakvog ishoda doveo i njegov način života.

- Na to sam ja i pomislila malopre. Mladost sve dozvoljava, ali posle plaćamo teške posledice. On je baš živeo i gurmanski, nije se pazio. Mladost, popularnost.. Sve je to nešto nosilo za sobom i eto vidite, napustio nas je rano. Sve je mislio „neće meni ništa faliti“, mladost, snaga, ali sve prolazi... Imao je problema i sa srcem, pritiskom... Jezivo - rekla je Nada.

(Pink)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a