OGLASIO SE POSLE INFORMACIJE DA JE TEŠKO BOLESTAN: Evo šta je Bora Đorđević poručio iz Ljubljane

M. Ć.

04. 12. 2020. u 22:39

ОГЛАСИО СЕ ПОСЛЕ ИНФОРМАЦИЈЕ ДА ЈЕ ТЕШКО БОЛЕСТАН: Ево шта је Бора Ђорђевић поручио из Љубљане

Foto Marina Pešić

- SVIMA srećna Nova godina, radujem se skorašnjem velikom beogradskom koncertu.

Ovako je u petak veče Bora Đorđević, frontmen grupe ”Riblja čorba”, prokomentarisao navode medija da je u teškom stanju i da mu se navodni karcinom proširio na pluća.

Podsetimo, on sa porodicom živi u Ljubljani i nije došao na sahranu svog dugogodišnjeg prijatelja Miše Aleksića.

Rok muzičar i basista grupe “Riblja čorba” Miša Aleksić preminuo je 29. novembra u 67. godini, od posledica korone. Članovi rok sastava se nisu pojavili na sahrani, navodeći razloge zbog kojih će izostati prethodno, na oficijalnoj stranici grupe, na društvenoj mreži Fejsbuk.

- Dragi prijatelji, teško je naći nekog ko Mišu voli više od nas. I ne možemo da se pomirimo s tim da ga više nema. Znamo da je Miša umro od posledica podmukle i nevidljive bolesti. Umro je nepotrebno. Znamo da nije potcenjivao ovo zlo. Nosio je masku i čuvao se. Kovali smo planove za budućnost, za koju smo verovali da je imamo. Zlo zvano korona virus je i dalje među nama, više nego ikad, i zato smatramo obavezom da vam saopštimo da članovi Riblje Čorbe neće u sredu prisustvovati kremaciji. Verujemo da ni Miša ne bi dozvolio da se ugrozi bilo čije zdravlje, bilo čiji život. Kad ova pošast prođe, zajedno ćemo ožaliti našeg i vašeg Mišu koncertom u njegovu čast. Budite odgovorni i zdravi. Voli vas „Riblja čorba“ - navedeno je u saopštenju članova benda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)