KOBNA UPALA PLUĆA: Posle mesec dana saopšten uzrok smrti Šona Konerija

V.N.

30. 11. 2020. u 09:30

SKORO mesec dana posle smrti slavnog glumca Šona Konerija, koji je preminuo 31. oktobra u svom domu na Bahamima u 91. godini, zvanično je saopšteno šta je dovelo do fatalnog ishoda.

КОБНА УПАЛА ПЛУЋА: После месец дана саопштен узрок смрти Шона Конерија

Foto EPA

Šon je preminuo u snu, a kao uzrok smrti navedena je upala pluća, zatajenje disajnog sistema, starost i atrijalna fibrilacija - nepravilan rad srca.

Njegova supruga Mišelin je izjavila: "Takav život nije bio za njega.

Nije mogao da se izražava u poslednje vreme. Barem je umro u snu, bilo je jako mirno.

Bila sam uz njega sve vreme, i samo je skliznuo u san. Tako je i želeo da bude".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

KASANDRA U NASTAVKU JUŽNOG VETRA? Glumica se vraća u Srbiju: Volela bih da snimam sa Bikovićem - a evo koja uloga joj je namenjena