"BILA JE ČAST ŽIVETI R’N’R SA TOBOM ": Muzičari se oproštaju od Miše Aleksića (FOTO)

Novosti online

29. 11. 2020. u 11:45 >> 14:26

БИЛА ЈЕ ЧАСТ ЖИВЕТИ  Р’Н’Р СА ТОБОМ : Музичари се опроштају од Мише Алексића (ФОТО)

Foto: Arhiva Novosti/Marko Edge

BASISTA rok grupe "Riblja čorba" Miroslav Miša Aleksić preminuo je u 67. godini od posledica korona virusa. Tužna vest pogodila je njegove kolege muzičare, prijatelje kao i celokupnu domaću javnost.

Među prvima se od legendarnog basiste "Riblje čorbe" oprostio muzičar Dejan Cukić.

- Tražim reči, ali ne ide... Kako se oprostiti od nekoga koga poznaješ čitav punoletni život? Zbogom Mišo, počivaj u miru - napisao je Dejan Cukić na svom nalogu na "Fejsbuku".

Oproštajnu poruku povodom Mišine smrti objavili su i članovi grupe "Van Gog" na zvaničnoj "Fejsbuk" stranici : 

- Sa očima punim suza, bol i tuga slamaju nam srca! Dragi Šomi, u miru s anđelima putuj! Sećanja ne blede! Hvala ti za sve -  Đule, Srba, Gaga, Vladan, Kacara, Amadeus.

Rok sastav YU Grupa danas obeležava 50 godina karijere, baš na datum 29. novembar, ali sada to njima nije srećan dan, što su i napisali na njihovoj zvaničnoj fejsbuk stranici.

- Nažalost, na današnje slavlje bačena je senka tužnom vešću da je preminuo veliki prijatelj i kolega Miša Aleksić. Dragi Mišo, bila je čast živeti R’N’R sa tobom!

SAŠA LOKNER

Mikele... Čovek koji me je godinama uveseljavao, pružao podršku. Čovek uz kojeg sam tokom celog života znao da je rokenrol važan. Miša iz SOS, kasnije dobri duh "Riblje čorbe", naš kumašin, drug, najdivniji ortak, stariji burazer, naš Mikele. Slava ti i hvala - rekao je Saša Lokner.


NELE KARAJLIĆ - NE VERUJEM


- Šta da kažem? Tuga. Uvek je bio nasmejan i pozitivan. Iz šale smo se zvali kolege, jer smo i on i ja napisali autobiografije. Ne znam... Još ne mogu da poverujem - rekao nam je Nele Karajlić.
 

PRERANO SI OTIŠAO

Pevač Željko Joksimović podelio je na svom "Instagramu" Mišinu fotografiju, a uz to je napisao:

- Bukvalno ne mogu da poverujem. Prerano, dragi Mišo, prerano. Sećanja. Veliki gubitak. Hvala na svemu legendo - napisao je Joksimović.

HVALA ZA GITARE

I grupa 357 oprostila se od legendarnog muzičara.

Poslednji pozdrav najjačoj faci iz "Čorbe". Vječnaja pamjat. Hvala za gitare.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)