"KIŠNA NEDELJA" NAJAVLJUJE ALBUM: Novi singl "Hladnog piva" sa himničnim refrenom

M. Ć.

13. 11. 2020. u 09:34

GRUPA "Hladno pivo" objavila je singl "Kišna nedelja", kao najavu novog izdanja koje njihovi obožavaoci s nestrpljenjem očekuju, s obzirom na to da je prethodni album "Dani zatvorenih vrata" objavljen još 2015.

КИШНА НЕДЕЉА НАЈАВЉУЈЕ АЛБУМ: Нови сингл Хладног пива са химничним рефреном

Foto M. Anđela

Uskoro će biti predstavljen i spot za ovu emotivnu pesmu koja, pre svega zbog himničnog refrena, "ulazi u uvo" već na prvo slušanje.

Kompletan autor numere, frontmen benda Mile Kekin, kaže da najbolje pesme nastaju iz svakodnevnih situacija, i da je to slučaj i sa novim singlom. Kekina je inspirisao razgovor sa jednom prijateljicom koja je, po drugi put, raskinula sa istim momkom, rekavši da nema govora da mu da treću šansu. Mile joj je rekao "Čuvaj se prve kišne nedelje".

- Oboje smo se dobro nasmejali kakav sam mudr**er, ali mi rečenica više nije izlazila iz glave - kaže Kekin. - Došao sam kući, i u roku od nekoliko dana napisao pesmu koja je čekala dugih 10 godina da joj Šoki, Suba i Zoki nađu zvučnu pratnju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)