ČAROLIJA KOJA TERA SUZE NA OČI: Milan Vasić i Dejan Petrović snimili staru pesmu "Ja sam momče sa Kosova"

M. Ćunković

29. 10. 2020. u 08:51

GLUMAC Milan Vasić i trubač Dejan Petrović udružili su se i snimili novu verziju stare pesme "Ja sam momče sa Kosova". Ova numera i spot biće zvanično predstavljeni danas, a umetnici ne skrivaju zadovoljstvo ostvarenom saradnjom.

ЧАРОЛИЈА КОЈА ТЕРА СУЗЕ НА ОЧИ: Милан Васић и Дејан Петровић снимили стару песму Ја сам момче са Косова

Foto promo

- Do ideje je došlo slučajno - kaže za "Novosti" Vasić. - Otpevao sam tu pesmu u kvizu "Ja volim Srbiju" na RTS. Okačio sam to na "Instagram", i video je imao oko 300.000 pregleda, uz mnoštvo komentara gde su me ubeđivali da numeru snimim. Sa Dejanom sam se i ranije šalio oko zajedničke saradnje. Pitao sam ga da li želi da ovo zajedno uradimo. Petrovića veoma poštujem, kao i cela Srbija. Brzo je pao dogovor.

Glumac ističe kako bi ovo bilo nemoguće realizovati da se nije desila izolacija zbog kovida 19, jer bi leto obojici bilo ispunjeno obavezama.

- Bio sam 15 dana kod Dejana u Kokinom Brodu - govori nam Milan. - Družili smo se i snimali u njegovom studiju. On i njegov pevač Aca Petrović zajedno su uradili aranžman. Dogovorili smo se da Dejan uradi pesmu, a da ja budem zadužen za spot. Veoma sam zadovoljan. Moja očekivanja su bila baš velika, ali ovo ih je prevazišlo.

Najzaslužniji za to su, kako kaže Milan, momci iz Skoplja:

- Reditelj spota je Ognjen Šapkovski i njegova "Melem produkcija". Imali smo savršen, najskuplji dron, onaj iz "Igre prestola". Lokacije sam izabrao sam, zahvaljujući Kancelariji za Kosovo i Metohiju koja je stala iza projekta. Išao sam nedelju dana pre snimanja i posetio Dušanov carski grad Prizren, Hoču, Brezovicu, Gračanicu, Mitrovicu, Gazivode...

Lokacije, veli Vasić, nisu pravili sa zelenim platnom, već su bili na svim tim mestima.

Foto promo

- To izgleda čarobno, vanvremenski - objašnjava Vasić. - Kostim je radila Tatjana Radišić, i njoj sam, takođe, do neba zahvalan. Ko god je video spot, komentarisao je obavezno kostim. Sve se uklopilo, i pesma i spot. Ljudi su ili plakali, ili su se ježili kada bi čuli pesmu. Izaziva emociju, a i publika je veoma nestrpljiva. Vidim to po komentarima na "Instagramu".

DEJAN: ZA MILANA NEMA ZIME

DEJAN Petrović ističe da se sa Vasićem zna godinama. Poput Milana, kaže da bi do saradnje teško došlo u uobičajenim okolnostima.

- Bili smo malo slobodniji ovog leta, i to smo iskoristili - rekao je trubač za naš list. - Jako su dobri i pesma i spot, očekujemo od danas reakcije publike. Milan je mlad i talentovan glumac, a na prvom mestu dobar čovek. Sa pevanjem se odlično snašao, nema zime za njega.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ZELENE VEŠTINE U LJUDSKIM RESURSIMA: Zaštitimo životnu sredinu kroz svoj rad