LjUPKA ZAPLAKALA U EMISIJI: Pukovnik joj posle incidenta poslao poruku, evo šta joj je poručio

Novosti online

20. 09. 2020. u 15:50

ЉУПКА ЗАПЛАКАЛА У ЕМИСИЈИ: Пуковник јој после инцидента послао поруку, ево шта јој је поручио

Foto: Instagram

PEVAČICA Ljupka Stević šokirala je region kada je u sredu uveče uništila dva automobila u vlasništu generala policije D. S., sa kojim je bila u ljubavi 10 godina. A sada je otkrila da li bi dala drugu šansu, kao i to da je inspektore molila da je vode u zatvor.

- Bilo mi je prelepo, držao me je kao malo vode na dlanu. Nisam žena koja treba da plače, ali ja samo plačem zbog emocija. To je bila velika ljubav i sa njegove strane. Čovek je uradio šta je uradio. Da je seo i rekao istinu možda bismo mogli to da prevaziđemo -  rekla je kroz suze Ljupka.

- Što se tiče tužbi snosiću sve odgovornosti. Sve ću da ispoštujem, platiću sve što bude trebalo da se plati. Koliko sam bila iznervirana rekla sam inspektoru da me stave u zatvor i da neću da se vratim u stan - rekla je ona pa dodala da ne zna odakle tolika podrška.

- Ne znam odakle ovolika podrška, ali eto, tako mi se salomilo. Ako je ovo podstrek za druge žene, koje se nalaze u sličnoj situaciji, treba da imaju hrabrosti i da ne dozvole da ih muškarac pravi budalom"

Ljupka je rekla da li bi mu pružila drugu šansu.

- Pojaviće se neko u mom životu, nadam se da me se muškarci sada ne plaše. Ovo je isključivo bilo iz prevelike ljubavi, srušio mi se ceo svet u tih 5 minuta. Kajem se, krivo mi je ali bih opet sve isto uradila - rekla je ona u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

Ljupka je otkrila da joj je pukovnik nakon incidetna poslao poruku.

- Rekao mi je da smirim, da dođem sebi i da sam preterala dosta - kazala je pevačica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Naslednik

20.09.2020. 22:09

Pa da ti nije bilo lepo ne bi provela 10 godina sa njim, on te je podigao iz mrtvih, on ti je karijeru unapredio, ko bi čuo za tebe da nije bilo njega, sve ti je general dao.