LJUPKA ZAPLAKALA U EMISIJI: Pukovnik joj posle incidenta poslao poruku, evo šta joj je poručio

Novosti online

20. 09. 2020. u 15:50

PEVAČICA Ljupka Stević šokirala je region kada je u sredu uveče uništila dva automobila u vlasništu generala policije D. S., sa kojim je bila u ljubavi 10 godina. A sada je otkrila da li bi dala drugu šansu, kao i to da je inspektore molila da je vode u zatvor.

ЉУПКА ЗАПЛАКАЛА У ЕМИСИЈИ: Пуковник јој после инцидента послао поруку, ево шта јој је поручио

Foto: Instagram

- Bilo mi je prelepo, držao me je kao malo vode na dlanu. Nisam žena koja treba da plače, ali ja samo plačem zbog emocija. To je bila velika ljubav i sa njegove strane. Čovek je uradio šta je uradio. Da je seo i rekao istinu možda bismo mogli to da prevaziđemo -  rekla je kroz suze Ljupka.

- Što se tiče tužbi snosiću sve odgovornosti. Sve ću da ispoštujem, platiću sve što bude trebalo da se plati. Koliko sam bila iznervirana rekla sam inspektoru da me stave u zatvor i da neću da se vratim u stan - rekla je ona pa dodala da ne zna odakle tolika podrška.

- Ne znam odakle ovolika podrška, ali eto, tako mi se salomilo. Ako je ovo podstrek za druge žene, koje se nalaze u sličnoj situaciji, treba da imaju hrabrosti i da ne dozvole da ih muškarac pravi budalom"

Ljupka je rekla da li bi mu pružila drugu šansu.

- Pojaviće se neko u mom životu, nadam se da me se muškarci sada ne plaše. Ovo je isključivo bilo iz prevelike ljubavi, srušio mi se ceo svet u tih 5 minuta. Kajem se, krivo mi je ali bih opet sve isto uradila - rekla je ona u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

Ljupka je otkrila da joj je pukovnik nakon incidetna poslao poruku.

- Rekao mi je da smirim, da dođem sebi i da sam preterala dosta - kazala je pevačica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

DAN ČISTE ENERGIJE: Obnovljiva energija je kamen temeljac za borbu protiv klimatskih promena