POSVETA MEDICINARIMA: Dizajnerka Verica Rakočević predstavila kolekciju za jesen i zimu (FOTO)

V. N.

16. 09. 2020. u 09:13

MODNA kreatorka Verica Rakočević preksinoć je, u beogradskom parku Tašmajdan, predstavila projekat "Kiseonik - kolekcija za jesen i zimu 2020/21".

ПОСВЕТА МЕДИЦИНАРИМА: Дизајнерка Верица Ракочевић представила колекцију за јесен и зиму (ФОТО)

Foto: ATA images

Događaj je priređen za 30 novinara specijalizovanih za modna dešavanja koji su bili raspoređeni pored piste, a revija je prenošena putem interneta. Prema rečima Rakočevićeve, tako nešto se sada prvi put desilo na Balkanu.

- Na kolekciji sam radila manje od mesec dana - istakla je kreatorka za beogradske medije. - Želja mi je da se ona, kad dođe u radnje, što pre proda. Dobila sam od Kriznog štaba dozvolu za ovu manifestaciju.

Reviji su, kao specijalne gošće, prisustvovale i dve lekarke i jedna medicinska sestra.

Foto: ATA images

- Meni je uvek inspiracija bila žena ispred koje ne ide haljina - slikovito će Verica. - Moji klijenti su, uglavnom, te žene. Ova kolekcija nije inspirisana, ali je posvećena medicinskom osoblju iz celog sveta koje se bori protiv kovida 19. Odajemo počast tim ljudima koji danima nisu viđali svoje porodice, koji u skafanderima, u bolnicama bez klime, izdržavaju po 10, 15, 20 sati.

Foto: ATA images

Ksenija Vučić, Verica Rakočević i Dea Đurđević

Među specijalnim gostima revije bila je i voditeljka televizije Pink Dea Đurđević, koja je u februaru 2019. doživela tešku saobraćajnu nesreću, kad je umalo ostala bez ruke. Dea je pozirala u elegantnoj, crnoj haljini, pokazujući ožiljke na ruci. Atraktivna plavuša redovno obaveštava pratioce na društvenim mrežama o napretku svog izlečenja. Oni ne skrivaju oduševljenje kada primete da rane sve više zarastaju, i da povređena ruka voditeljke sve bolje izgleda.

Foto: ATA images

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)