OGLASIO SE TIHOMIR ARSIĆ: "Nema razloga da krijem - čuvam se i nadam najboljem!"

Novosti onlajn

12. 09. 2020. u 15:03

GLUMAC Tihomir Arsić nakon duže pauze danas se ponovo pojavio u javnosti i to na promociji novih potporučnika Vojske Srbije gde je čitao odlomak iz knjige “Solunci govore”.

ОГЛАСИО СЕ ТИХОМИР АРСИЋ: Нема разлога да кријем - чувам се и надам најбољем!

Foto: Printscreen/Tanjug

Ono što nikako nije prošlo nezapaženo jeste da je markantni glumac znatno drugačije izgledao, dosta je smršao i lik mu se izmenio. Razlog tome, nažalost, nije priprema za neku novu uzbudljivu ulogu, već veoma narušeno zdravlje.

Foto: Printscreen/Tanjug

Ovim povodom oglasio se i glumac.

– Nema razloga da krijem, meni je zdravlje veoma narušeno. Prošle godine operisao sam rak pankreasa u Nemačkoj i od tada idem na hemoterapije, čak sam i danas bio na terapiji pre dolaska na promociju – otkriva glumac.

Foto: Printscreen/Jutjub

S obzirom na to da je i dalje u jeku epidemija korona virusa, glumac je otkrio i kako se čuva u ovim vremenica, posebno sada kada je rizična grupa:

– Bio sam par meseci u vikendici, daleko od Beograda. Evo i danas sam se na kratko pojavio da ispoštujem svečanost, s obzirom na to da je bilo na otvorenom i posle toga sam otišao. Nisam  dolazio u kontakt sa drugima. Još uvek mogu da radim, verujem da ću i u narednom sazivu Skupštine biti pri Ministarstvu kulture kao i do sada. Čuvam se i nadam se najboljem – rekao je glumac, ne davši da ga napusti vedri duh i snaga volje.

Tihomir se osvrnuo i na situaciju u kulturi i ponadao se da će sve to biti na mnogo boljem nivou nego što je sada i da će se šansa pružiti mladima, kao i da će se on potruditi da tako i bude.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024