NOVE SLIKE, NOVI KOMENTARI: Komplimenti na račun izgleda Ane Nikolić samo pljušte! (FOTO)

Novosti online

11. 08. 2020. u 20:04

I OVOG puta Nikolićeva je dobila "more" komplimenata, ali i po neki savet da bi možda trebalo da se ugoji.

НОВЕ СЛИКЕ, НОВИ КОМЕНТАРИ: Комплименти на рачун изгледа Ане Николић само пљуште! (ФОТО)

Foto: Instagram

Pevačica Ana Nikolić (41) od kada je svoju liniju dovela do perfekcije i smršala čitavih 50 kilograma za samo nekoliko meseci, ne prestaje da se fotografiše u provokativnim odevnim kombinacijama.

Ana je postala pravi ljubitelj slikanja, s obzirom na to da skoro svaku svoju kombinaciju u kojoj izađe, ona prvo fotka, a zatim i objavi na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#trainhard #everyday #trainingmotivation 🏃🏼‍♀️🏋🏼‍♀️🧘🏼‍♀️

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on May 1, 2020 at 1:11pm PDT

Ovog puta njen crna uska haljina sa šlicom do kuka pa iz nekoliko uglova pokazala svoje noge, što je izazvalo veliku pažnju njenih pratilaca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🖤

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Aug 10, 2020 at 10:51am PDT

Naime, pevačica je u izazovnoj haljini pozirala na ulicama srpske prestonice, a uz celu kombinaciju je ukombinovala i crne sandale sa visokom potpeticom.

Kako je u gornjem delu bila zatovrena, dok je u donjem delu duboki šlic otvarao Anine mršave noge, ona je i ovog puta dobila "more" komplimenata, ali i po neki savet da bi možda trebalo da se ugoji.

"Strašno šta uradi, Anči. Noge kao motka", "Ne znam šta će biti ako dune vetar, u kom delu Beograda ću te videti...", "Premršava, ali lepa", "Ludilo zgodna", "Nikad lepše nisi izgledala", "Udebljaj se", "Samo osobe koje ne vole i ne poštuju sebe, ne raduju se svom odrazu u ogledalu, mogu pisati ovako zle komentare. Draga Ana, prelepa si i debela i mršava, kakva god da si, ako se sviđaš sebi i ne traziš ni od koga potvrdu za svoju lepotu, tada si najlepša", neki su od komentara.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)