MAJKA JE UVEK TU: Slavica Ćukteraš pravo iz bolnice u sigurne ruke

Novosti online

11. 08. 2020. u 09:28

PEVAČICA je u prethodnom periodu zbog zdravstvenih problema češto posećivala lekare

МАЈКА ЈЕ УВЕК ТУ: Славица Ћуктераш право из болнице у сигурне руке

Foto Instagram

Pevačica Slavica Ćukteraš otpuštena je iz bolnice nakon što je nekoliko dana ležala u bolničkom krevetu zbog gnojne angine i visoke temperature.

Ona je odmah otišla svojoj kući, a svojim pratiocima na Instagramu se pohvalila kako njena majka brine o njoj.

Naime, pevačicina majka je odlučila da svojoj naslednici spremi zdrave obroke, da pevačica što pre ozdravi. 

- Mama - napisala je pevačica uz fotografiju koju je objavila na Instagram stori priči i stavila emotikon koji plače, ali od smeha.

Foto Instagram

Podsetimo, Slavica je poslednjih meseci imala problema sa zdravljem, pa je tako čak dva puta bila pozitivna na korona virus, te je skoro mesec dana provela u karantinu sa pevačicom Milicom Todorović i njenom majkom, u Miličinom stanu u Beogradu.

Nakon što je uspešno preležala korona virus, pevačica je završila u bolničkom krevetu zbog problema sa gnojnom anginom i visokom temperaturom.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!