NAJPROVOKATIVNIJI SPOT MILICE PAVLOVIĆ: Pevačica raspametila obožavaoce (VIDEO)

Novosti online

10. 08. 2020. u 21:48

MLADA muzička zvezda Milica Pavlović je prilično iznenadila, ali i šokirala svoje fanove kada je bez ikakve prethodne najave objavila tizer za svoju novu pesmu koja je naslovljena "Papi".

НАЈПРОВОКАТИВНИЈИ СПОТ МИЛИЦЕ ПАВЛОВИЋ: Певачица распаметила обожаваоце (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Instagram

Seksepilna brineta je u ponedeljak veče, nekoliko sati uoči svog rođendana, kao svoj poklon publici predstavila pomenutu pesmu, koju prati i visokobudžetan spot.

Pesma "Papi" govori o nezadovoljnoj devojci koju je zapostavio njen partner, pa ona na sve načine pokušava da mu se osveti i stavi mu do znanja da sa njom ne može tako da se ponaša.

Foto: Printskrin Instagram

 

Sem scena hapšenja, budući da je Pavlovićeva u ekranizaciji pesme ubila svog Papija, spot obiluje i veoma provokativnim i seksi scenama.

U pojedinim scenama Milica na sebi ima veoma provokativan stajling u žutoj boji, a u prvom planu je njena zgodna i zategnuta zadnjica, što je sudeći po komentarima izazvalo pravo oduševljenje, kako kod muškog dela, tako i kod ženskog dela publike.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!