SVI SU ČULI ŠTA SE DESILO SA MIKIJEM MEĆAVOM: Evo šta se dešava i sa pevačicom Milicom Pavlović

V.N.

17. 07. 2020. u 21:12

PEVAČ Milan Obradović, poznat kao Miki Mećava, koji se lečio u privremenoj kovid-bolnici u "Štark areni" od virusa korona, posle trodnevnog bekstva je vraćen u najveću dvoranu na Balkanu.

СВИ СУ ЧУЛИ ШТА СЕ ДЕСИЛО СА МИКИЈЕМ МЕЋАВОМ: Ево шта се дешава и са певачицом Милицом Павловић

Foto: Ata images

O slučaju je obavešteno Treće osnovno javno tužilaštvo, a folker se tereti za nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije.

Podsetimo, folker je samoinicijativno napustio bolnicu u "Areni" 13. jula oko 18.30, iako nije dobio rezultate drugog testa, a oglušio se i o preporuke lekara. Prilikom odlaska kući, navodno, nije nosio nikakvu zaštitnu opremu. Policija je odmah krenula u potragu za njim, a on je kasnije, u razgovoru sa medijima, isticao da nikome neće da se pravda. Pominjao je da mu je u bolnici smetala prašina, kao i da se osećao bolje, pa se zato odlučio na bekstvo.

Nasuprot Mećavi, njegova koleginica Milica Pavlović otkrila je da je preležala kovid 19 i da se sada oseća dobro.

LjUBA ALIČIĆ OZDRAVIO

FOLK pevač Ljuba Aličić dve nedelje je vodio bitku s koronom na grudnom odeljenju bolnice u Šapcu. Bilo mu je veoma loše, ali mu je sada zdravstvena situacija potpuno stabilna, pa će biti pušten kući.

- Izolovala sam se, nisam neku galamu dizala i pravila od toga marketing ili vapaj za pomoć - priča folkerka.

- Hranila sam se zdravo i sve se to dobro završilo.

Pavlovićeva je dodala:

- Poručila bih ljudima da rade na svom imunitetu, a i dosta stvari ide iz glave, psiha je bitna. Da, ja sam preležala, istina je, ali sam to shvatila kao jaču prehladu, i od prvog dana kada sam imala temperaturu sam rekla sebi: Okej, idemo da preležimo ovo. Tako sam to postavila u glavi.

A Slavica Ćukteraš i Milica Todorović, koje su 21 dan bile u karantinu zbog kovida 19, saopštile su da su na poslednjem testiranju bile negativne na virus. n

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!