NASTAVAK SNIMANJA: "Gospodar prstenova" u novoj avanturi

Jl. B.

17. 07. 2020. u 17:08

EKIPA serije "Gospodar prstenova", koja nastaje u produkciji "Amazon prajm videa", dobila je dozvolu da uđe na Novi Zeland kako bi nastavila sa snimanjem.

НАСТАВАК СНИМАЊА: Господар прстенова у новој авантури

Foto Promo

Brojna odlaganja prate rad na najiščekivanijoj seriji godine, a verovatno i najskupljem TV projektu decenije. Taman kada je sve bilo spremno za nastavak snimanja prve sezone, i kada je odobrena i druga, produkcija je sve pauzirala zbog pandemije virusa korona. Zamišljeno je da prva sezona ima osam epizoda, ali sada nije sigurno kada će one biti snimljene, niti kada bi serija mogla da se nađe na malim ekranima.


Novozelandsko ministarstvo za biznis, inovacije i zapošljavanje objavilo da je međunarodnim timovima sedam filmskih i serijskih projekata dozvoljeno da uđu u zemlju uprkos pandemiji. Ukupno će za više od 240 ljudi biti omogućen boravak na Novom Zelandu tokom šest meseci.

Serijska adaptacija filmske trilogije "Gospodar prstenova" već je bila u produkciji u Oklandu kada je naišao talas pandemije, što je primoralo neke članove ekipe da ostanu u karantinu, a druge da se vrate kućama. Zato će sada na ostrvo doći 93 člana tima sa porodicmama, uključujući zvezde poput Roberta Aramaja, Ovena Artura, Nazanine Bonijadi, Eme Horvat i Markele Kavenah.

Snimanje još nije nastavljeno, ali pretpodukcija je u toku. Nedavno je za potrebe serije objavljen oglas sa krajnje neobičnim zahtevima. Reklama poziva muškarce i žene od 18 do 65 godina, bilo koje nacionalnosti, da se prijave ukoliko imaju fizičke deformacije ili izuzetno čudan izgled.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024