MANEKENKA POKAZALA KAKO JOJ GRUDI IZGLEDAJU NAKON ŠTO JE IZVADILA SILIKONE: "Dobro su služile, nek počivaju u miru"

Novosti online

26. 06. 2020. u 21:44

Manekenka i supruga soul pevača Džona Ledženda, Krisi Tigen nedavno je izvadila implante iz grudi. Kristi je na Instagramu pokazala kako joj grudi izgledaju nakon operacije.

МАНЕКЕНКА ПОКАЗАЛА КАКО ЈОЈ ГРУДИ ИЗГЛЕДАЈУ НАКОН ШТО ЈЕ ИЗВАДИЛА СИЛИКОНЕ: Добро су служиле, нек почивају у миру

Foto: Instagram

"Operacija je protekla savršeno. Bila sam otečena, ali kada sam se probudila, upala je otišla za pola minuta", rekla je Krisi u uživo uključenju na Instagramu i kako joj grudi izgledaju posle operacije.

Kako manekenka kaže, muž se nije žalio.

Manekenka je pre operacije je objasnila zašto je odlučila iz silikone.

"Služili su mi odlično godinama, ali sam ih prevazišla. Želim ponovo da uđem u haljine svoje veličine i spavam na stomaku sa uživanjem", objasnila je Krisi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OVAKO DANAS IZGLEDA KAFANA KOD MAČKA: Ovde su snimane nezaboravne scene serije Porodično blago (VIDEO)