KĆERKA JE OD TATE DOBILA STAN: Ispovest Slavice Ćukteraš o pomirenju sa bivšem mužem

Novosti onlajn

25. 06. 2024. u 20:55

NAKON razvoda od Vladimira Avramova 2019. godine, Slavica Ćukteraš nije imala dobar odnos sa bivšim, iako ih je spajala ćerka Viktorija.

КЋЕРКА ЈЕ ОД ТАТЕ ДОБИЛА СТАН: Исповест Славице Ћуктераш о помирењу са бившем мужем

Foto: Novosti

Slavica je otkrila da su došli do zajedničkog jezika i rešili borbu za starateljstvo, te da se sada zajedno smeju sa mezimicom.

- Posložio je gospod Bog, a i moj bivši muž i ja. Već duži period smo Vlada i ja primetili da to utiče na Viktoriju. Imam osećaj kao da je sazrela za šest meseci i počela da shvata neke stvari bolje nego mi. Jedno popodne sam sedela sama, razmišljala i poslala bivšem mužem poruku, da ako je raspoložen, sve ostavimo po strani i da se dogovorimo o onome što je u interesu Viktorije, dobila sam poruku koja je bila pozitivna - započela je Slavica i potom dodala kako je taj susret izgledao.

Foto: Novosti

- Posle godinu dana takozvanog pakla, i naš prvi susret je morao da ima posrednika, kada smo se našli, rešili smo ceo slučaj koji smo godinu dana vodili na sudu i sa socijalnom službom. Uspeli smo i sada nam je srce puno. Teret nam je svima pao - rekla je pevačica na ivici suza, koja nije mogla da sakrije sreću.

Foto: Novosti

- Mislim da još nisam svesna celog ishoda. Jako je brzo sve došlo na svoje i kada sada on i ja prošetamo sa njom kroz grad, i kada je vidimo toliko srećnu, to nema cenu... Pitam se šta nam je trebalo sve ovo. Sigurno da je ovo neka vrsta škole, ali je bilo teško zbog deteta.

Foto: Novosti

Vlada je obradovao ćerku i Slavicu nekretninom u Novom Sadu.

- Viktorija je na poklon od tate dobila stan. U blizini je njene škole, pa smo odlučili da se odmah nas dve preselimo tamo. On nikad nije bio loš tata. Kada dve osobe zakrve, mora da se spusti lopta, treba biti pametan. Mislim da sam odigrala jako dobro. Da je neki baksuz, terao bi svoje, ali eto jedan lep početak leta i divno razdoblje za naše dete. Svakoga bih posavetovala da spusti ego. U ovom slučaju smo oboje ispali ljudi - iskrena je Slavica, te je dodala:

- Pravi je ženski stan, za dve dame. Oboje smo je uključili, a ja sam Viktoriji prepustila sve ideje, da bi što pre osetila da joj je to novi dom. Nema cenu kada roditelj vidi srećno dete.

Foto: Novosti

Slavica smatra da im je u odnosu najviše nedostajalo poštovanja.

- Nadam se da se neće više taj ego ni kod koga probuditi. Sve sada mora biti u granicama normale, pažljivo i sa poštovanjem, njega verovatno nismo imali dovoljno. On sada svakodnevno dolazi i viđa je, što je i ranije radio, ali sada više, uzima je, smejemo se zajedno sa njom i pred njom. Kada čovek odluči da neke stvari ostavi iza sebe, moguće je - rekla je pevačica, koja sada puna novog životnog elana, priprema i nove pesme.

Foto: Novosti

 Imam dve fantastične pesme, mislila sam da ih izdam u toku leta, ali je gužva. Planiram u septembru ili oktobru, ili što bi Rada rekla, čekam promaju. Zamisli da sam posle 15 godina naišla na pesme koje su stara Slavica. Sama moja situacija mi je oduzimala energiju jer ja ne mogu da se delim, da privatno imam brodolome, a da na poslu ubijam. Nemam toliko snage, anksiozna sam i ne želim na toliko polja da se trošim. Vraćam se - istakla je sa osmehom na licu, a onda smo je pitali da li je ispratila albume kolega.

- Jako mi se dopada album Tee Tairović, sve pesme sam slušala po ceo dan kada su izašle. Prija mi taj vrcavi stil. Nisam je nikada videla, ne poznajem je lično - rekla je Slavica, te je dodala:

Foto: Novosti

 Sledi uživanje, rad u studiju i od septembra da dam gas što se tiče nastupa.

Čestitka Tanji

Poznato je da od davnih dana “Zvezda Granda” postoji jaz između Slavice i Tanje Savić, a nas je zanimalo da li je pevačica čestitala koleginici na zakazanoj Areni.

Foto: Zoran Kuzmanović Munja

- Nisam, ali evo javno joj čestitam, želim joj puno uspeha. To je definitivno neko od nas trebalo da uradi. Bilo je priča da se okupimo, Tanja nije mogla da se uhvati ni za glavu, ni za rep, kada smo počeli da organizujemo turneju pre dve godine - rekla je i dodala:

- Možda se i to nekada dogodi, u MTS dvorani. Zvaću celu ekipu da budu gosti kada budem napravila koncert.

Fenomen Prija

Na nedavnom koncertu Aleksandre Prijović u Novom Sadu, Slavica se na bini pojavila kao gost.

- Nismo do sada nikada sedele duže, mnogo je opuštena, normalna. Shvatam da sam i ja takva nekad bila, to je recept za uspeh. Zato i jeste taj fenomen. Energija koju ima ne može da se prepriča - iskrena je slavica, koja je dodala:

- Pričali smo posle njenog koncerta u bekstejdžu, Filip, ona i ja. Njega znam kada sam započinjala karijeru, i on sam kaže kakve su pesme tada bile.

(BLIC)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Jedinstveni Egipatski Maldivi - Nikada povoljnije!