UPALI SU NAORUŽANI: Prekinut nastup Tine Ivanović - „Imam traumu"

Novosti onlajn

25. 06. 2024. u 19:55

IZA sjaja i glamura života pevača, gotovo da ne postiji neko ko nije doživeo neprijatnost na svom nastupu, jednu scenu Tina Ivanović i danas pamti.

УПАЛИ СУ НАОРУЖАНИ: Прекинут наступ Тине Ивановић - „Имам трауму

Foto: Instagram/tina_ivanovic_official

Iako je od početka bila svesna svih vrlina i mana estardnog posla, nikada nije pomišljala da će baš na njenom nastupu dogoditi jeziv prizor.

Foto: Instagram/

Naime, žurku u jednom klubu prekinuo je oružani sukob kriminalnih bandi.

– Najgore što mi se desilo je kada su kriminalci uleteli naoružani u lokal i napravili incident. To je ostavilo traumu, nikada ne možete da očekujete šta sve može da se desi. Naravno, nastavila sam da nastupam – ispričala je pevačica.

Foto: Instagram/tina_ivanovic_official

Podsećamo, Tina  je zbog svog najvećeg hita u karijeri „Bunda od nerca“ bila na stubu srama kada su je mnogi nazivali sponzorušom.

– Bolje da ne pričam kakvi su tada bilo komentara na ovu pesmu, i onih dobrih, ali i onih zluradih. Govorili su da je pesma za sponzoruše, i mene su okarakterisali kao takvu, ali ko me poznaje zna ko sam i šta sam – ispričala je pevačica i dodala:

– Sve pesme koje sam snimila nemaju veze sa mojim stvarnim životom, možda tek poneka. Ali ja pevam za narod i biram pesme da se za svakoga ponešto nađe. To mi je posao. Kada bih snimila ono što ja volim, to ne bi prošlo nikad – kazala je nedavno.

(GRAND)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DONETA PRESUDA ZA UBISTVO ALEKU BOLDVINU: Glumac briznuo u plač, a supruga pokušavala da ga uteši (FOTO)