NISMO SE ČULI: Mile Kitić prokomentarisao akutelne razvode i posle deceniju i po zapevao u Beogradu (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

12. 04. 2024. u 19:05

FOLK ZVEZDA Mile Kitić pre 15 godina održao je koncert u srpskoj prestonici nakon čega je tvrdio da nema volju da nastupa u Beogradu, međutim, posle deset godina definitivno vratio je volju za uveseljavanjem domaće publike.

НИСМО СЕ ЧУЛИ: Миле Китић прокоментарисао акутелне разводе и после деценију и по запевао у Београду (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Novosti

U boemskoj četvrti sinoć su se mogli čuti vanvremenski hitovi proslavljenog pevača poput “Kraljica trotoara”, “Što me nisi manje volela”, “Plava ciganko” i drugih.

Foto: Novosti

Posle dužeg vremena pojavio se na sinoćnjem nastupu, u kojem se pesma čula do jutarnjih časova. Pre nastupa odlučio je da prokomentariše pomenuti razvod koleginice iz čuvenog sastava "Južni vetar", Dragane Mirković, a ističe da mu smeta iznošenje prljavog veša u javnost.

Foto: Novosti

-  To je jedan period, to je njihov život, normalna stvar, šta, rastali se, pa se rastali! Jedino sad to, mnogo je oko toga napravljeno... Digla se bura! Šta ako su se rastali? - kazao je Mile i dodao:

Foto: Novosti

- Da se ja rastanem sa ženom, rekao bih: "Rastali smo se, ne živimo više zajedno", šta sad... Što bi ulazili u detalje neke, ovo, ono, što iznose sad neke stvari, to mi se iskreno ne sviđa! Nisam se čuo sa Draganom, niti želim - dodao je pevač.

Foto: Novosti

Kompletan intervju sa Miletom pogledajte u nastavku ispod:

BONUS VIDEO:

UMEĆE KOMENTATORA SE NE KRADE, SA TIM SE RODIŠ | "Novosti" intervju | Nemanja Matić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)