"OVO JE KRIVIČNO DELO": Hitno se oglasila Dragana Mirković (FOTO)

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

31. 03. 2024. u 15:26

PEVAČICA Dragana Mirković trenutno se nalazi u teškom periodu, budući da se razvodi od supruga Tonija Bijelića, a njenu porodicu sada je zadesila nova neprilika.

ОВО ЈЕ КРИВИЧНО ДЕЛО: Хитно се огласила Драгана Мирковић (ФОТО)

Foto: D. Mišić/ Instagram printskrin/manubijelic

Naime, Dragana se oglasila na svom Instagram profilu gde je otkrila da se nepoznata devojka predstavlja kao njena ćerka.

- Već duže vreme jedna devojka se predstavlja kao moja ćerka Manuela i dopisuje se sa ljudima. Ovo je njen lažni Instagram i Facebook profil. Manuela ima zaključan profil i svaki drugi je lažan - napisala je Dragana Mirković.

Foto: Printskrin

- Ovo je krivično delo - poručila je pevačica uz skrinšot profila i naznaku crvenim slovima "Lažno!", napisala je Dragana prenosi Blic.

BONUS VIDEO: POSLE MEDIJSKE PAUZE Indira iskreno o aktuelnim razvodima na estradi, otkrila na čemu trenutno radi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)