ZA SVOJU MAJKU: Katarina Živković priredila pravi rolerkoster emocija i rasplakala mnoge

Dušan Cakić

01. 02. 2024. u 19:25

FOLK ZVEZDA Katarina Živković objavila je baladu „Mama“, kojom je uspela da rasplače sve ženske osobe, a ovo je ujedno i prva numera kojom najavljuje i promoviše novi treći studijski album.

ЗА СВОЈУ МАЈКУ: Катарина Живковић приредила прави ролеркостер емоција и расплакала многе

Foto: Privatna arhiva

Katarina godinama vlada muzičkom scenom, snimila je album sa devet novih pesma, a danas je premijerno objavila prvu, biografsku. Reč je o numeri koja u potpunosti opisuje njen život, a ista je rasplakala sve majke kojima je pre objavljivanja pesmu pustila.

Foto: Privatna arhiva

– U pitanju je sjajna balada koja se zove „Mama“. Posvećena je svim mamama i ženama od kojih se svašta nešto očekuje. Pronaći će se i žene i majke i ćerke. Svima kojima sam pustila pesmu, pošle su suze. Nije se desilo da jedna nije zaplakala, tako da najavljujem more suza – rekla je Kaća za "Večernje novosti" pa objasnila zbog čega je odlučila da baš ova pesma bude prva koju će publici predstavi.

Foto: Privatna arhiva

– Zbog toga što je to jedina balada na albumu. Tužna je i setna, a prati je i takav spot. Da ne bude zabune, moj album je veseo, vrcav, pesme su brze, onakve kakve su ljudi od mene navikli da pevam. Pošto se „Mama“ razlikuje od svih ostalih, moj tim i ja smo odlučili da nju objavimo prvu, jer odskače od svih drugih. Plakala sam dok sam je snimala - govori folk zvezda i dodaje:

– Snimala sam devet pesama i osam spotova. Ostalo je da ekranizujem još jednu numeru, a onda će uslediti promocija svega na čemu sam radila godinama. Neskromno mogu da obećam da će svaka pesma biti hit - završava Katarina za "Novosti".

Foto: Privatna arhiva

U nastavku, u videu ispod pogledajte i poslušajte Katarininu novu pesmu i spot, sa novog albuma:

 

BONUS VIDEO:

POSVEĆENOST JE KLjUČ USPEHA | Božićni "Novosti" intervju | Viki Miljković

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!