POSVAĐAĆU SE DA DEDA MRAZOM: Đorđe David otkrio spisak ćerkinih želja za praznike, jedno ne dopušta

Novosti onlajn

29. 12. 2023. u 21:55

KAŽU da je pevačima veoma teško da usklade poslovne i privatne obaveze, međutim Đorđe David uspeva da odgovori svim zahtevima.

ПОСВАЂАЋУ СЕ ДА ДЕДА МРАЗОМ: Ђорђе Давид открио списак ћеркиних жеља за празнике, једно не допушта

Foto: ATA images

Iako i sam kaže da nije lako, roker je uprkos angažovanju u „Zvezdama Granda“ veoma posvećen porodici.

Foto: Jutjub printskrin/ Zvezde Granda,Foto: Jutjub printskrin/privatni snimci najboljih

-Moja Ana kada je ulazila sa mnom u priču u startu je znala o čemu se radi i mislim da je to moja prva sedmica na lotou, a kada je dete u pitanju, mogu da kažem da sam ja najbolji otac na svetu jer sam joj izabrao najbolju majku- rekao je roker za Grand.

Otkrio je i kako ćerka reaguje što godinama unazad mnoge praznike provodi radno.

-Supruga je ta koja ćerki objašnjava na jedan fantastičan način. Kada u zezanju kažem mojoj Staši ‘Tata ide u rat“, a ona mi odgovori ‘Tata, uživaj u ratu i molim te da pobediš’. Na kraju krajeva sve žene koje imaju ideju da uđu u priču sa javnim ličnostima moraju unapred da budu spremna da čak i u novogodišnjoj noći, 31. decembra budu same, ali rezultat koji dođe posle toga su te finansije, zezanje sa porodicom i dobra energija koju ćemo razmeniti u okviru četiri zida - dodao je Đole.

Foto: Novosti

Kažu da su ćerke tatine mezimice, a sa tim se slaže i Đole koji se trudi da svake godine naslednicu obraduje poklonima po njenoj želji.

-Dobila je sad beli klavir, pa je ujak Marko Deda Mraza zamolio za belu klavirsku stolicu na točkiće i ona je poludela od sreće kada je to videla. Svakako je napravila spisak koji će apsolutno Deda Mraz morati da ispoštuje inače ću se ja sa njim posvađati jako- rekao je kroz osmeh i priznao koliko je ponosan na Stašu.

-Staša upisala Muzičku školu i pokazala se kao izvanredan talenat. Svaki njen javni čas je za mene ozbiljna strepnja i radost na kraju. Naravno, kada ne bude bila dobra ja ću to reći jer sam vrlo surov prema njoj- istakao je Đorđe.

(Grand)

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)