BEOGRAĐANI ĆE NOVU GODINU DOČEKATI UZ HITOVE DVE PEVAČICE: Evo ko će nastupiti 31. decembra na platou ispred Narodne skupštine

S.V.

21. 12. 2023. u 15:53

BEOGRAĐANI će u novu 2024. godinu ući uz hitove Breskvice i Milice Todorović, pevačica koje mlađe generacije obožavaju. Kako "Večernje novosti" saznaju, one će 31. decembra uveče uveseljavati publiku na platou ispred Narodne skupštine.

БЕОГРАЂАНИ ЋЕ НОВУ ГОДИНУ ДОЧЕКАТИ УЗ ХИТОВЕ ДВЕ ПЕВАЧИЦЕ: Ево ко ће наступити 31. децембра на платоу испред Народне скупштине

Foto: Novosti

Organizatori su, kao i prethodne godine, želeli da angažuju izvođače koji su trenutno najpopularniji među mladima, te će tako za doček srpske Nove godine, na Trgu republike nastupiti Tea Tairović i Saša Matić!

Foto: Printsktin/Instagram/handanovic

Anđela Ignjatović Breskvica i kompozitor Damir Handanović

Da će poslednjeg dana ove godine biti pravi spektakl u Beogradu, bilo je poznato još kada je obelodanjeno da će na Sava promenadi nastupiti "Frajle", poznati ženski sastav iz Vojvodine, koji će svojim melodijama sigurno oduševiti publiku. One otvaraju novogodišnji program, a posle njih na scenu izlazi Sara Jo, jedna od najatraktivnijih domaćih pop zvezda. Glavi akteri večeri, Dejan Petrović i njegov Big bend, dovešće atmosferu do usijanja, a publika će uživati uz nadaleko poznate trubačke bravure.

U centru bez vatrometa

PREDSEDNIK Privremenog organa grada Beograda Aleksandar Šapić najavio je ranije da ove godine neće biti organizovanog novogodišnjeg vatrometa u prestonici, već da će novac koji je za to namenjen biti uplaćen društvima za zaštitu životinja.

- Beograd će se na ovaj način priključiti inicijativi koju su pokrenule organizacije za zaštitu životinja - rekao je Šapić, ocenivši tu odluku kao dobar potez.

Međutim, 31. decembra u ponoć na Kuli Beograd biće organizovan svetlosno-pirotehnički performans, kao i vatromet na nebu iznad Save.

Za to vreme, u centru grada pevaće Anđela Ignjatović, koju svi znaju pod nadimkom Breskvica i čije pesme "Ko to tamo", "Leptir", "Bon vojaž", "Koraci u noći" i mnoge druge broje milionske preglede na društvenim mrežama. Uz nju će biti i malo starija, ali ništa manje popularna Milica Todorović koja se proslavila još 2005, kada je sa nepunih 15 godina pobedila na takmičenju "Zvezde Granda". Još se pevaju numere vesele i nasmejane Kruševljanke "Uporedi me", "Sve je uzalud", "Nema nazad", "Tri čaše", "Moje zlato"...

Foto: Instagram

Milica Todorović

Spektakl se sprema i za doček srpske Nove godine. Kako smo saznali, pevačica Tea Tairović koja svojim trbušnim i latinoameričkim plesom i hitovima puni klubove i dvorane, spremila je poseban performans za to veče, sa etno-zvukom i motivima, te nema sumnje da će se uz nju i Sašu Matića odlično zabaviti svi oni koji 13. januara uveče dođu na prestonički Trg republike.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave