NEKA SE KOLEGE UVREDE SLOBODNO: Darko Lazić otkrio najveću tajnu estrade

Novosti onlajn

30. 11. 2023. u 22:35

OD KADA je trijumfovao u najgledanijem muzičkom šouu „Zvezde Granda“ Darko Lazić stekao je neverovatnu slavu i popularnost, za koje često kaže da su mu se obile o glavu.

НЕКА СЕ КОЛЕГЕ УВРЕДЕ СЛОБОДНО: Дарко Лазић открио највећу тајну естраде

Foto: ATA images

Ipak, malo je onih koji poput Lazića otvoreno govore o svojim greškama.

Foto: ATA images

- Svakako da me je popularnost ponela. Ja ću hiljaditi put da kažem ovo, neka se kolege uvrede slobodno, ali svako ko kaže da ga pare i slava nisu ponele taj laže! Nekog ponese pa se taj nikad ne spusti na zemlju, a ima i nas koji se malo povratimo. Neko više poleti, neko manje, ali ne postoji osoba koju slava ne udari u glavu. To je moje najiskrenije mišljenje - priznao je Darko koji tvrdi da je morao da se „spusti na zemlju“.

Foto: ATA images

Iako za sebe smatra da je dobar čovek, Lazić ne krije da mu je trebalo nekoliko godina da shvati šta su mu prioriteti u životu.

- Mislim da sam sada dostigao neke godine u kojima sam našao svoj pravi put i svoju pravu ljubav. Našao sam osobu sa kojom se razumem, sa kojom mogu da ćutim i pre svega da budem potpuno iskren i otvoren. Mi ljudi mnogo grešimo što nekada odlučimo da sakrijemo i prećutimo neke svari, a iskrenost u braku i vezi je najbitnija stvar - istakao je pevač, a potom dodao:

-Jedino tada ta osoba može da te razume i podrži. Ako te neko stvarno voli neće mu smetati što si u problemima ili dugovima, već će da te podrži i da ti pomogne da se izvučeš iz toga.

Foto: ATA images

Kako kaže, rešio je da se posveti porodičnom životu, ali karijera neće trpeti te već sada planira turneju preko okeana.

- Pripremam se za novogodišnju idilu koju obožavam, a nakon toga neka mala američka turneja najverovatnije. I od februara idem dva meseca na odmor, gasim telefon! Biće neki topliji krajevi, ali sigurno neko more. Nisam stigao ni na medeni mesec da odem (smeh) – otkrio je sa osmehom.

(Grand)

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave