POTRESNE SCENE NA SAHRANI METJUA PERIJA: Ekipa "Prijatelja" skrhana zbog gubitka legendarnog Čendlera Binga (FOTO)

Novosti online

04. 11. 2023. u 08:33

NA intimnoj ceremoniji povodom ispraćaja na večni počinak glumca Metjua Perija u petak okupili su se članovi njegove porodice, prijatelji, ali i kolege iz kultne serije "Prijatelji", gde je Peri igrao jednu od glavnih uloga.

ПОТРЕСНЕ СЦЕНЕ НА САХРАНИ МЕТЈУА ПЕРИЈА: Екипа Пријатеља скрхана због губитка легендарног Чендлера Бинга (ФОТО)

Foto: Profimedia

Od Perija su se na intimnom skupu u crkvi Forest Lavn u Los Anđelesu oprostili Perijev otac Džon Benet Peri, majka Suzan Meri Morison i očuh Kit Morison, a da odaju počast svom kolegi i prijatelju došli su i Dženifer Aniston, Liza Kudrou, Kortni Koks i Dejvid Švimer, koji su došli zajedno.

Kako prenosi Daily Mail, groblje na kojem će biti sahranjen Peri se nalazi naspram studija Varner Bros, gde je serija "Prijatelji" snimana 10 sezona, i večna je kuća nekoliko holivudskih zvezda - među kojima su Keri Fišer, Bet Dejvis, Majkl Hačinson i En Heč.

Foto: Profimedia

Majka Metju Perija

Njegove kolege iz serije "Prijatelji" nisu viđene na sahrani, iako su telohranitelji Dženifer Aniston viđeni kako se voze iz njene kuće u Los Anđelesu i kako stižu na mesto događaja.

U ponedeljak, Aniston i ostatak glumačke ekipe - Kortni Koks, Met LeBlank, Dejvid Švimer i Liza Kurdou - izdali su saopštenje u kojem opisuju svoj šok i tugu.

Foto: Profimedia

- Svi smo tako potpuno uništeni gubitkom Metjua. Bili smo više nego samo glumci. Mi smo porodica. Ima toliko toga da se kaže, ali sada ćemo odvojiti trenutak da tugujemo i procesuiramo ovaj nedokučiv gubitak.Vremenom ćemo reći više, kad budemo mogli. Za sada, naše misli i naša ljubav su sa Matijevom porodicom, njegovim prijateljima i svima koji su ga voleli širom sveta - navela je glumačka ekipa u zajedničkoj izjavi u ponedeljak.

Podsetimo, Metju Peri (54) pre 6 dana pronađen je mrtav u hidromasažnoj kadi u njegovoj kući u Los Anđelesu.

BONUS VIDEO: SEĆANjE - Glumac Marko Živić je pre dve godine izgubio bitku sa koronom

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove