MUZIČKIM VREMEPLOVOM KROZ 42 GODINE KARIJERE: Kiki Lesendrić i Piloti održali koncert u Beogradu (FOTO)

Dušan Cakić

03. 11. 2023. u 23:50

ZORAN KIKI LESENDRIĆ i njegova grupa "Piloti" održali su večeras dugo očekivani veliki beogradski koncert u mts Dvorani, kojim su zaokružili svoje postojanje na muzičkoj sceni dugo 42 godine.

МУЗИЧКИМ ВРЕМЕПЛОВОМ КРОЗ 42 ГОДИНЕ КАРИЈЕРЕ: Кики Лесендрић и Пилоти одржали концерт у Београду (ФОТО)

Foto: ATA images

Kiki je baš kako je i najavljivao, večeras sa svojim uigranim timom, pred punom salom, isprobao akustičnost i sve performanse, atmosferu zajedno sa publikom i dobro probranim repertoarom - doveo do usijanja.

Foto: ATA images

 Ispunio je reč Lesendrić da će se vratiti starom zvuku, te su se nizali hitovi: "Čini mi se", "Rat i mir" - duet koji je nekada snimio sa Viktorijom i večeras izveo sa pevačicom Ologom Vulović, "Ptica", "Kada sanjamo", a smenjivale su se pesme iz kasnijeg perioda benda, kao i one sa poslednjeg albuma "Mali tragovi na nebu".

Foto: ATA images

Orili su se hitovi duetskom pevanju Kikija i publike: "Negde duboko tu", "Neverna si", "Pijana noć", "Đavo", "Sećam se te godine", "Kako si lepa", "Neverna si", a publika je posebnu emociju ispoljila izvođenjem poslednje pesme "Zaboravljeni", koja se gromoglasno orila.

Foto: ATA images

Da publika jeste dobila nešto što do sada nije, a što je bend obećao, bilo je iznenađenje u vidu gudača, koji su pratili pojedine numere iz opusa Pilota.

Foto: ATA images

Iako uz spremljenu set listu, bend je sebi dozvolio i male improvizacije i spontanost, kada bi se bend obraćao beogradskoj publici kojoj dugo nije priredio ovakav koncert, kao i nekoliko bisova.

Foto: ATA images

Ubrzao se tako u nekim momentima kurs kretanja koncerta, što je stvorilo posebnu dinamiku.

 

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)