ZAVRŠENA OBDUKCIJA METJUA PERIJA: Čekaju se toksikološki rezultati - uzrok smrti čuvenog Čendlera možda neće biti poznat nedeljama

Tanjug

30. 10. 2023. u 08:40

UZROK smrti američkog glumca Metjua Perija u njegovom domu biće poznat kada medicinski islednik okruga Los Anđeles izvrši dodatnu istragu kako bi došao do zaključka, a to može da potraje nedeljama.

ЗАВРШЕНА ОБДУКЦИЈА МЕТЈУА ПЕРИЈА: Чекају се токсиколошки резултати - узрок смрти чувеног Чендлера можда неће бити познат недељама

Foto: Tanjug/Profimedia

Peri je preminuo u subotu u 55. godini, a islednik je u nedelju u izveštaju kao uzrok smrti napisao "neodređeno", preneo je CNN.

- U slučaju kada se uzrok smrti ne može utvrditi autopsijom, biće izdat sertifikat 'neodređeno' dok se dodatne analize ne završe - navodi se u pojašnjenju islednika Los Anđelesa.

Autopsija je izvršena, ali islednici čekaju toksikološke rezultate, kako bi precizno odredili uzrok Perijeve smrti i to može da potraje nedeljama.

Peri je pronađen mrtav u đakuziju punom vode u svom domu.

Istražitelji planiraju da iskoriste toksikološke izveštaje da utvrde da li je bilo nekih supstanci koje bi mogle da dovedu do smrtnog ishoda.

BONUS VIDEO: SEĆANjE: Glumac Marko Živić je pre dve godine izgubio bitku sa koronom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave