DRUGARICE SAM TUKLA REDOVNO: Milica Todorović otkrila nepoznate detalje iz života

Novosti onlajn

11. 08. 2023. u 19:25

MILICA Todorović sa ponosom nosi titulu jedne od naših najlepših pevačica.

ДРУГАРИЦЕ САМ ТУКЛА РЕДОВНО: Милица Тодоровић открила непознате детаље из живота

Foto: Novosti

Gde god da se pojavi sve oči su uprte u nju, ali ne samo zbog nadarene lepote već i zbog harizme kojom zrači. Po prirodi je upadljiva, veoma je zanimljiva ličnost, svestrana, konstanto nasmejana i uvek raspoložena za šalu, a svojevremeno je podelila sa javnošću kako je izgledala u najranijem detinjstvu, kakve stvari su je privlačile i čime se sve bavila.

–Nikad nisam volela mrgude, uvek sam izbegavala takve ljude u svom društvu i generalno me i društvo jako volelo zato što sam ceo život pozitivno luda, volim da se šalim, non-stop se smejem, jednostavno sam takva, takva mi je cela porodica – ispričala je pevačica.

Iako je mi danas znamo kao ekstrovertnu osobu, koja iskreno pokazuje svoja osećanja, ne preže da izjavi svoje mišljenje, kao mala nije bila toliko otvorena ali sa druge strane tokom školovanja glavno društvo su joj bili dečaci, pa je počela rano da gradi svoj stav i da bude zaštitnički nastrojena, a imala je momente i fizičkih obračunavanja sa vršnjacima, koje danas prepričava kroz smeh.

–Ja ne znam kako sam se toliko promenila da sam sad brbljiva. Bila sam prava muškarača, trenirala sam sve muškobanjaste sportove, rukomet, džudo, košarku. Samo sam se da dečacima družila niko nije smeo da me pipne. Ja sam se toliko tukla i drugarice sam tukla redovno. Drugaricu sam jednu udarila pa sam joj napravila masnicu na oku.

Foto: Novosti

Kada se pojavila sa 14 godina na Grandovoj sceni i oduvala sve takmičare i te kako je privukla pažnju na sebe, pobeda u prestižnom takmičenju joj je otvorila mnoga vrata, a nakon toga su se samo nizali hitovi. Ono što je interesantno pomenuti je da je Milica svoj talenat prepoznala pre nego što je prohodala.

–Možda sam imala godinu dana i manje. Dragana Mirković se puštala po ceo dan, ona je bila jako popularna. Ja se držim za krevetac još ne znam da hodam i čujem „Jeleni košute ljube“, posle dve, tri godine sve što je podsećalo na mikrofon ja sam uzimala u ruke i plesala, pevala. Od malih nogu sam pokazivala interesovanje za muziku. Mene su pokojni baka i deka vodili na more kad sam imala tri godine i ja sam svoj sladoled svaki dan zarađivala tako što sam pevala „Gori more, tope se planine“, pesmu Željka Šašića – otkrila je.

Milica Todorović

Oduvek je bila muzikalna i primećivao se smisao kod nje, ali jedan instrument je posebno privlačio, to je bio klavir, shodno tome je mislila da će postati pijanistkinja.

–Ja sam od malih nogu govorila da ću biti pijanistkinja, ne znam zašto volim taj instrument od malena. Naravno da sam volela da pevam, prijavljivala sam se na razna karaoke takmičenja ali nikad nisam imala afinitete da budem na javnoj sceni ali eto odoh u pevačke vode.

Foto: Printskrin

Za Milicu možemo reći da je kompletan umetnik, multitalenat. Pored muzikalnosti, veštine pevanja i sviranja, ona ima sklonosti ka glumi, šminkanju, a naročito ka crtanju, tu sposobnost je sasvim slučajno otkrila u poznijem dobu.

–Kad sam upala u tugu, onda sam se baš predala tome i prenosila svoju tugu na papir. Nikad nisam ni znala da znam da crtam, nisam pokušavala. Žao mi je što nemam više vremena da se tome posvetim.Kako je fenomenalno kad nešto nacrtate, pogledaš u papir i kažeš ovo je moje remek-delo, isto kao i pesmu kad otpevaš fenomenalan osećaj – zaključila je pevačica.

(Grand)

BONUS VIDEO:

THE BEST OFF | Sa zvezdama na ti | Br. 21

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave