VIL SMIT SE OGLASIO POVODOM ŠTRAJKA U HOLIVUDU: Protesti glumaca i pisaca "ključni trenutak"

Novosti online

02. 08. 2023. u 08:29

VIL Smit je opisao štrajkove holivudskih glumaca i pisaca kao "ključni trenutak" u industriji.

ВИЛ СМИТ СЕ ОГЛАСИО ПОВОДОМ ШТРАЈКА У ХОЛИВУДУ: Протести глумаца и писаца кључни тренутак

Foto: EPA

Glumac je izrazio podršku štrajkovima Saveza pisaca Amerike (VGA) i Saveza filmskih glumaca (SAG-AFTRA).

 - Želim da razgovaram na trenutak o GLUMI. Kao što su neki od vas možda čuli, moje udruženje, SAGAFTRA štrajkuje zajedno sa našim kolegama piscima iz udruženja VGA. To je ključni trenutak za našu profesiju. 33 godine u mojoj glumačkoj karijeri i još uvek ima nekoliko dana kada se osećam kao da sam onaj klinac iz Filadelfije koji je na pozajmljenom vremenu, iako znam da sam bio izuzetno blagosloven i srećan što sam sve ovo vreme radio kao glumac.

Zahvaljujući mom prijatelju, mom učitelju i mom mentoru Aronu Spajseru, koga rado nazivam „trenerom“, onih dana kada osećam da ne pripadam je sve manje i sve su dalje. Trener me je pre neki dan pozvao na čas glume i upoznao sam grupu naših talentovanih glumaca sledeće generacije i oni su me zadivili i inspirisali - napisao je Smit.

(Telegraf)

BONUS VIDEO:

GOVOR ŽIVE PROŠLOSTI: Koja je tajna čvora Karađorđeve marame?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost