ĐANI PUŠTEN IZ BOLNICE: Slađa otkrila šta mu je sa zdravljem i šta će biti s pevanjem

Novosti onlajn

19. 07. 2023. u 13:20

RADIŠA Trajković Đani je pre nekoliko dana završio u bolnici, nakon što mu je pozlilo na nastupu.

ЂАНИ ПУШТЕН ИЗ БОЛНИЦЕ: Слађа открила шта му је са здрављем и шта ће бити с певањем

Foto: Instagram

On se, uprkos insistiranju lekara da to ne uradi, vratio na nastup, nakon čega je ponovo hospitalizovan. Njegova supruga Slađa otkrila je šta se tačno desilo.

-  Morao je da prekine nastup jer mu se slošilo odjednom dok je pevao. Samo je počeo da se žali na mučninu, posle je morao odmah da ode u bolnicu. Začudila sam se jer smo doskoro bili na odmoru i sve je bilo u redu. Inače, on ima problema sa šećerom, nije to sve od juče. Taj problem dugo traje. Samo mu se zavrtelo u glavi i požalio se na mučninu. Posle je dobio temperaturu, krenula je dijareja i sad čekamo da vidimo šta će biti. U bolnici je za sada, uradiće se sve neophodne analize, pa ćemo u dogovoru s lekarima znati za dalje kako i šta treba da radimo - poručila je Slađa.

Foto: ATA

Juče je Đanijev sin podelio pevačevu sliku iz bolnice, a kako je Slađa otkrila, danas je pušten iz bolnice.

- Đani je super top, kod kuće je - otkrila je Slađa.

Foto: Instagram printskrin/sladja_carpediem

Najavljeno je i da će Đani otkazati nastupe u narednom periodu, ali njegova supruga je otkrila da se on brzo vraća na binu.

(Republika.rs)

BONUS VIDEO:

REČ "EKSKLUZIVA" IMA MNOGO ZNAČENjA | Sa zvezdama na ti | Br. 19 | Jelena Bašić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!