NOVA TURSKA SERIJA NA HEPI TELEVIZIJI: Ženskaroš na muci između dve sestre

Promo

12. 07. 2023. u 14:46

NA "Srećnu TV" stiže nam serija "Ženskaroš", koju je više od 40 miliona gledalaca širom sveta ocenilo kao najbolju priču svih vremena. A njena poruka je da vrlo često sudimo drugima, zbog onog što i sami činimo.

НОВА ТУРСКА СЕРИЈА НА ХЕПИ ТЕЛЕВИЗИЈИ: Женскарош на муци између две сестре

Foto: Promo

Halis Korhan vlasnik je juvelirske imperije, i glava porodice Korhan. Iako većinu poslova vode njegov sin Orhan i najstariji unuk Fuat, on i dalje donosi najvažnije odluke o poslu. Njegov mlađi unuk Ferit totalna je suprotnost bratu Fuatu, veoma je bahat i vratio se iz inostranstva sa studija. Halis više ne može da podnese Feritovu način života, pa odlučuje da zaduži svoju udovicu snahu Ifakat da mu nađe lepu devojku za ženidbu.

Vest da Halis Korhan traži nevestu za unuka, dolazi kao grom iz vedra neba u Kazmovu vilu u Gaziantepu. Kazimova jedina nada da se obogati jesu njegove lepe ćerke, Suna i Seyran. Nakon što Ifakat vidi Sunu i odluči da je ona prava devojka za Ferita, porodično odlaze u Gaziantep, da zatraže njenu ruku. Ali, pre ceremonije venčanja, Ferit i Seyran se upoznaju, ne sluteći da će postati zet i svastika. Život dveju sestara zauvek se menja kada Ferit odluči da oženi Seyran. Dok je Kazmu drago što je osigurao pristup velikom bogatstvu, Seyran će biti nova nevesta u porodici punoj izdaja, laži i tajni.

Zaplet koji serija donosi veoma je atraktivan i razlog da se u vreme emitovanja bude pred malim ekranima, ali i dobro promisli da li se treba mešati u tuđe živote, kada u svojim pravimo iste greške...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave