ANDREANA ČEKIĆ: Promena boje kose došla je sasvim slučajno, jer mi tako odgovara i bolje se osećam (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

08. 07. 2023. u 20:25

FOLK ZVEZDA Andreana Čekić važi za jednu od najzaposlenijih pevačica kada su nastupi i terenski rad u pitanju, nema sumnje da na istim dolaze sve generacije.

АНДРЕАНА ЧЕКИЋ: Промена боје косе дошла је сасвим случајно, јер ми тако одговара и боље се осећам (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Novosti

Andreana je ovih dana sve iznenadila promenom boje kose, a mnogi kažu da podseća na Sindi Kraford.

Foto: Novosti

- Drago mi je da dobijam komplimetne, ona je jako lepa žena i ako tako kažu onda, super. Promena boje kose došla je sasvim slučajno, jer mi tako odgovara i bolje se osećam. Ništa se specijalno nije desilo, nego tako mi je došlo. Moraću češće da se menjam - kaže Andreana kroz smeh na početku razgovora.

Ovih dana pored nastupa i rada na terenu Andreana "merka" i pesme koje spema na svoj prvi album, ali još kako kaže nije odučila da li će jednom pesmom najaviti projekat ili će sve pesme odjednom objaviti koje će se naći na njenom prvom studijskom albumu.

Foto: Novosti

- Još uvek ne znam, čekam da se moj kompozitor Dejan Kostić vrati sa odmora i startujemo - kaže folk zvezda i ističe kako i na koji način će prosalviti svoj rođendan 23. avgusta:

Foto: Novosti

- Ako odlučim možda će biti i neka pesma na moj rođendan, a možda i ne, još uvek ne znam. Svoje rođendane uglavnom slavim sa svojom porodicom - kao što je bilo i prošle godine, samo što mislim da će ove godine biti malo drugačije, a to je da ćemo biti na moru i na odmoru, ali znam da će nam biti lepo - završava Andreana.

Foto: Novosti

Kompletan intervju sa Andreanom, pogledajte u videu ispod:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UGROZILI NOVAKU ŽIVOT?! Skandal u Rimu, ovo je Đoković doživeo posle udarca flašom u glavu!